Putlesnioms lūpoms: naminiai receptai, kaip jas pagražinti (FOTO)

Arbata su cukrumi, karamelizuota kava, cukrinė vata, obuolių želė, prinokusi kriaušė, traškūs "Raffaello", trijų aukštų tortas, vyšnių pyragas, vaniliniai ledai ragelyje, kondensuotas pienas, aguoninis vyniotinis, saldūs spragėsiai, " Nutella" tepamas kremas, vaisiniai keksiukai, maskarponės sūrio pyragas, pieninio šokolado plytelė su įdaru, burnoje tirpstantys irisai.

Kai kada gyvenimas būna saldus... Kai kada net persaldytas... Pasitaiko dienų, kuomet būna visai sūru, tuomet ir supranti, koks vis gi, saldus yra kito žmogaus tau skirtas bučinys.

Norėtum pasaldinti bučinį ir lūpas padaryti kur kas putlesnėmis? Štai tau keli puikūs receptai, kaip lūpoms suteikti išsvajotą išvaizdą.

Obuolys ir pienas

Ar žinai, kad ir tavo lūpoms reikia atostogų? Stenkis dažnai jų nedažyti, leisk joms pailsėti. Na, o kartais palepink savo lūpas – jos mėgsta ne tik saldžius bučinius, bet ir lengvą SPA... Po procedūros draugės pavydžiai klausinės, kokiu vazelinu tepi lūpas ir ką darai, kad jos tokios gražios. O tada jau tavo reikalas, ar joms atskleisti paslaptį, ar ne.

PIENAS

Nori sveikų, netrūkinėjančių, gražių lūpų? Pasidaryk pieno kremą (šveitiklį.) Be to, sutaupysi pinigų ir laiko – nereikės ieškoti tinkamo kremo. Užvirink puodelį pieno ir palik atvėsti. (Kuo pienas riebesnis, tuo geriau.) Atvėsusio pieno paviršiuje susidarys plėvelė – ją atsargiai nuimk ir uždėk ant lūpų, tada patrink kosmetiniu vatos diskeliu. Masažuok apie 1 min. Baigusi lūpas nuplauk drungnu vandeniu. Šią procedūrą kartok 2 kartus savaitėje. Bet jei jos itin pažeistos nuo saulės, kartok kas dieną ir tepk riebiu grietinės sluoksniu, o jei nori, kad būtų skaniau bet kokio skonio jogurtu.

Mergina
Mergina
Shutterstock nuotr.

OBUOLYS

PUTLIOS LŪPOS

Papūstos lūpos – kone kiekvienos panelės svajonė. Kaip tai padaryti? Pagelbės medus ir obuolys. Sutrink obuolio šiek tiek ir sumaišyk su medum. Gauta mase ištepk lūpas. Palaikyk tol, kol įsigers. Šią paprastą procedūrą gali atlikti kas dieną.

PIENAS + OBUOLYS = KARTU rezultatas dar geresnis

VIETOJ VAZELINO

Kosmetinėje turi begalę vazelinų? Vienų kvapas nevilioja, kitų jau pasibaigęs galiojimo laikas? O į prekybos centrą ieškoti tinkamo vazelino taip tingisi, ypač karštomis vasaros dienomis, tiesa? Mes tau siūlome lengvą, tačiau kruopštumo reikalaujantį darbą, bet po kurio rezultatas garantuotas!

Užsivirink pieno, palauk, kol atvės, tada truputį įpilk į dubenėlį, įsidėk po šaukštelį sutrinto obuolio tyrelės, grietinės ar jogurto ir šlakelį alyvuogių aliejaus. Gauta mase ištepk lūpas. Palaikyk apie 10-15 min. Ir nuplauk drungnu vandeniu. Dermatologai sako, kad pienas vienas geriausių maisto produktų, atgaivinantis lūpas nuo begalinių saulės spindulių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis