Provokacijomis išgarsėjusi apvalių formų manekenė renginiuose ir gatvėje - lyg kitas žmogus (FOTO)

Plus size modelis, praėjusiais metais išgarsėjusi amerikietė Iskra Lawrence Instagramo tinkle nevengia viešinti atviresnių fotografijų, taip sukeldama kalbas gerbėjų gretose. Apatinį trikotažą dažnai reklamuojanti Iskra žengdama raudonuoju kilimu atrodo nepakartojamai.

Žinoma, taip jai padeda atrodyti gausi stilistų ir vizažistų komanda, kuri atidžiai rūpinasi Iskros įvaizdžiu. Visgi apvalesnių formų manekenė teigia, jog labiau už aukštakulnius, ryškų makiažą bei aksesuarus dievina natūralią išvaizdą, kuri nereikalauja didelių pastangų. Mergina kasdien beveik nesidažo, tik lūpų blizgiu perbraukia lūpas ir pasidažo blakstienų tušu. Štai tokią Iskrą galime pamatyti tik dalyvaujant pramogų pasaulio vakarėliuose:

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

O vaikštinėjanti Niujorko gatvėmis ji atrodo visiškai paprasta ir neišsiskirianti iš kitų merginų. Ar pagalvotum, jog tai Instagramo įžymybė, kurią seka milijonai? Nė lašelio maskuojamosios pudros ir vos vos matomas akių makiažas ir moteriškus kūno linkius pabrėžianti švelnių atspalvių apranga - štai kokį įvaizdį kasdienai renkasi Iskra.

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Daugeliui ji yra tikrų tikriausias moteriškumo idealas - turėdama tokias sveikas kūno formas ir nuostabią šypseną ji lenkia visas dirbtines lelytes, kurios puošia žurnalų viršelius. Tiesa, šypseną veide Iskrai sukelia ir laimė asmeniniame fronte - mergina susitikinėja su futbolinku Andre Wisdom, kuris, ko gero, yra vienas iš vaikinų, dievinančių natūralumą.

Matyti tokias spindinčias, natūraliai dailias ir sveikai atrodančias įžymybes - tikra palaima akimis! Iskrai belieka ir toliau palinkėti sėkmės tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Kas paneigs, jog ji viena žavingiausių merginų?

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis