Premjera. Paula: jei Eurovizijoje kažkam atrodžiau per drąsi – šio kūrinio geriau negirdėti

Viena perspektyviausių jaunosios kartos atlikėjų Paula Valentaitė ir toliau sėkmingai tęsia savo muzikinę karjerą. Du kartus pasiekusi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą, jauna mergina šį rytą pristato jau penktąją savo kūrybos dainą. Tiesa, naujasis kūrinys „OMG“ – („Oh My God“) nustebins kitokiu skambesiu bei dainos kryptimi.

17-metė Paula skaičiuoja paskutiniąsias nepilnametystės savaites, tačiau taip pat ir džiaugiasi, kad į savo muzikinės karjeros bagažą susikrovė jau 5 – tąjį kūrinį. Prie jų daug dirbo ne tik pati Paula, bet ir tokie muzikantai kaip Donatas Montvydas, Echoes ar netgi Švedijoje įsikūrę Zaros Larsson prodiuseriai.

„Tai savotiškas jubiliejus. Aš džiaugiuosi, kad tai penktoji mano daina, tačiau jų iš viso sukurta kur kas daugiau. Dalis kūrinių iškeliavo už Lietuvos ribų ir yra įrašinėjami kitų atlikėjų, kita dalis – dar laukia dienos šviesos. Kiekviena daina – tai dali manęs, todėl jos gali būti labai skirtingos. Naujausiame kūrinyje „OMG“ parodžiau kitą savo pusę, tą, kurią mato toli gražu ne visi“, - atvirauja Paula.

Naujasis Paulos kūrinys „OMG“ ir jo vaizdo klipas atskleidžia netikėtai tamsią atlikėjos kūrybą. Drąsus ir jautrus pasakojimas apie tai, kas mums brangiausia, bet yra laikina ir nepastovu. Dainos įspūdį sustiprinti atlikėja su komanda pasitelkė minimalistinį vaizdo klipą, kuriame mergina įsiamžino su daugiau nei 10 skirtingų įvaizdžių.

Paula turi paaiškinimą ir apie kūrinyje esančius angliškus keiksmažodžius, kurie čia puikiai ir be užuolankų girdisi.

Paula Valentaitė
Paula Valentaitė
Organizatorių archyvas

„Tai jokiu būdu nereiškia, kad aš esu kažkokia keiksmūnė, tačiau būkime atviri – daugeliui iš mūsų kartais išsprūsta vienas ar kitas necenzūrinis žodis. Manau, kad tai yra visiškai natūralu ir normalu. Tai emocijos išsakymo forma. Nieko daugiau“, - pasakoja kūrinio autorė.

Drąsi mergina nebijo ir scenarijaus jeigu jos kūrinį, dėl keiksmažodžių atsisakytų groti radijo stotys. Pasak Paulos, ji labai dėl to nenuliūstų.

„Kuriu tai, kas man tikra. Nekeisiu savo istorijos vardan įtikimo kažkokiomis taisyklėmis. Per savo kūrybą dalinuosi sava tiesa – cenzūrai tame vietos nėra“ – užtikrintai sako Paula.

Kviečiame įvertinti naująjį kūrinį „OMG“ ir jo vaizdo klipą: https://www.youtube.com/watch?v=Kz6AmQeXZjE&feature=youtu.be

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis