Pasiklydo? Londono mados savaitėje Harry Styles pasirinko savo buvusią merginą Carą Delevingne, Kendall Jenner buvo pamiršta(FOTO)

Pastaruoju metu „One Direction“ narys Harry Styles - itin paslaptingas. Nors pasirodė nuotraukos, kuriose jis įamžintas kartu su Kendall Jenner, tačiau jaunasis merginų numylėtinis oficialių santykių dar nepatvirtino.

Kaip manekenė itin drąsiai (apie „nuogą“ Kendall debiutą rašėme ČIA) debiutavusi Kendall Jenner tęsė mados savaitės darbus Londono mados savaitėje, kurioje dalyvavo ir Harry Styles. 

Harry Styles
Harry Styles
Vida Press

Tačiau vietoj to, kad palaikytų savo naująją simpatiją pirmųjų jos manekeniškų žingsnių metu, jaunasis britas pasirinko jau tradicija tapusį „Burberry“ kolekcijos stebėjimą pačioje pirmoje eilėje, iš kur geriausiai matyti „Burberry“ drabužius demonstravusi jo buvusi mergina Cara Delevingne.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Jau kelerius metus Harry nepraleidžia nė vieno „Burberry“ pristatymo, kuriame pasirodo Cara. Po renginio žurnalistų užverstas klausimas Harry niekuomet negaili šiltų žodžių draugei supermodeliui, tačiau paklaustas apie jų santykius tyli kaip žemė.

Cara Delevingne
Cara Delevingne
Vida Press

Įdomu, kaip turėjo jaustis Kendall, neradusi palaikančio Harry žvilgsnio pirmoje eilėje. Jis, matyt, taip skubėjo stebėti Carą, kad apie Kendall pasirodymą pamiršo...

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Tačiau gali būti, kad tai - tiesiog nesusipratimas. „Giles“ kolekcijos pristatyme, kuriame žingsniavo Kendall, dalyvavo ir Cara, todėl Harry nepamatė abiejų merginų. Kendall mama Kris Jenner savo „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje Cara ir Kendall draugiškai pozuoja prieš lipdamos ant podiumo. Jokia mergina taip nesielgtų su ta, kuriai savo vaikino pavydi! Matyt, Harry tiesiog pasiklydo tarp galybės Londono mados savaitės pasirodymų...

Atsakyk į apačioje esančius klausimus ir laimėk žurnalo „Panelė“ prenumeratą 6 mėnesiams! Atsakymų lauksime iki vasario 28 dienos, nugalėtoją skelbsime rubrikoje „Konkursų laimėtojai“.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis