PANELĖS premjeroje – gyvenimiška komedija „Machinatoriai“

Spalio 12 d. pasinaudok proga viena pirmųjų Lietuvoje pamatyti pagal tikrą istoriją sukurtą iki ašarų juokingą komediją „Machinatoriai“: tądien visuose kino centruose „Forum Cinemas“ PANELĖ pristatys šio filmo išankstinę premjerą.

„Machinatoriai“ – tai pasakojimas apie didžiausią ir kvailiausią Amerikos istorijoje banko apiplėšimo operaciją bei jos dalyvius. Komedijų apie nevykėlius meistras režisierius Jaredas Hessas („Napoleonas dinamitas“, „Načas Libras“) ėmėsi 1997 metais nutikusio tikro įvykio atkūrimo, su visomis keistai kvailomis jo detalėmis. Jo bendražygiais tapo visas Holivudo komikų žvaigždynas: su „Pagiriomis Las Vegase“ išgarsėjęs Zachas Galifianakis , amžinas komedijų herojus Owenas Wilsonas, kietasis bičas Jasonas Sudeikis ir žavioji Kristen Wiig.

Kadras iš filmo
Kadras iš filmo
Organizatorių archyvas

Komedija supažindins tave su Steve‘u Chambersu (jį vaidina Owenas Wilsonas), kuris pasiūlė koledžo laikų draugei Kelly Campbell (akt. Kristen Wiig) apiplėšti banko saugyklą. Pagal sumanymą, viskas turi įvykti be jokio vargo – Kelly, dirbusi banko apsaugos kompanijoje, turėjo įtikinti ten pat dirbusį savo draugą, slapčia apie žygdarbius svajojantį Davidą Gantą (akt. Zachas Galifianakis) tiesiog susikrauti pinigus į apsaugos kompanijos furgoną ir išvažiuoti. Paprasta kaip dukart du! Davidas, įsimylėjęs gundančiąją Kelly ir nusprendęs palikti nepakenčiamą žmoną, pasiryžo gyvenimo nuotykiui: pavogti... 17 milijonų dolerių!

Kadras iš filmo
Kadras iš filmo
Organizatorių archyvas

Tik visiškai buki machinatoriai gali manyti, kad su 17 milijonų pasiplaus nepastebėti. Davidą Gantą užfiksavo vaizdo kameros, ir jis tapo FTB ieškomu asmeniu. Steve‘as su žmona nusprendė juo atsikratyti, pasamdę „psichą“ smogiką Mike‘ą (akt. Jasonas Sudeikis). Tačiau reikalai netikėtai pakrypo visiškai ne į tą pusę...

Kadras iš filmo
Kadras iš filmo
Organizatorių archyvas

Į kokią? Pamatysi pažiūrėjusi komediją „Machinatoriai“! Filmas Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti spalio 14 d., todėl spalio 12 d. turi nepakartojamą progą pamayti filmą pirmoji per išankstinę premjerą, kurią pristato PANELĖ.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis