PANELĖS konferencijoje dalyvavusi viršelio mergina Austėja Šidlauskaitė: „Mano misija - skatinti paprastumą ir pasitikėjimą savimi“

Šiandien jau tradicija tapusioje PANELĖS viršelio merginos tiesioginėje transliacijoje galėjome išvysti iš Kauno kilusią Austėją Šidlauskaitę (18 m.) kurią kalbino PANELĖS žurnalo redaktorė Živilė Karevaitė.

Mergaitiškas klegesys ir malonūs pokalbiai - tokia popietė laukė merginų. Smalsu, kas yra atsinaujinusio PANELĖS rudens numerio žvaigždė? Tai didžiulio populiarumo ir gausaus merginų dalyvavimo sualukusio konkurso AVON Yes Challenge nugalėtoja Austėja, kuri yra ne tik be galo fotogeniška, tačiau ir talentinga bei motyvuota mergina.

Kauno Saulės gimnazijos pirmūnė spėjo įsukti savo uogienių verslą, vėliau pradėjo gaminti pasitikėjimą merginoms grąžinančias apyrankes, o galiausiai ėmė rašyti įkvepiantį ieškojimų tinklaraštį, kuris ir lėmė jos laimėjimą konkurse.

Austėja Šidlauskaitė
Austėja Šidlauskaitė
Reda Mickevičiūtė

Mergina konferencijoje paatviravo, jog iš pradžių laimėjusi konkursą be galo nustebo, tačiau greitai nuostabą pakeitė džiugesys. Juk ji - mergina, papuošianti PANELĖS viršelį! Austėja taip pat gerėjosi susitikimu su konkurso ambasadore Beata Tiškevič, kuri jai pasirodė žemiška, artima ir labai draugiška. Fotosesijos metu mergina taip pat jautėsi drąsiai - nors nėra profesionalus modelis, kuo puikiausiai pozavo ir gebėjo idealiai perteikti drabužių grožį.

Austėja teigia, jog tiklaraščio Pozityvioji aš rašymo idėja kilo dėl to, jog mergina socialiniuose tinkluose regėjo be galo daug negatyvo. Tinklarašio idėja - skleisti pozityvą, optimizmą, paprastumą ir raginti merginas nepasiduoti negatyvioms emocijoms. Nors tinklaraščio rašymas tapo hobiu, Austėja nesijauti pilnavertiškai save realizuojanti. Taip gimė dar viena Austėjos veikla - pasitikėjimą savimi skatinančių apyrankių gamyba, kuri prasidėjo kelionės metu. Netrukus mergina sukūrė apyrankių kūrimo verslo planą, kuris kuo puikiausiai išsivystė. Apyrankės ne tik yra kokybiškos, tačiau ir turinčios prasmę. „Tai ne įprastinė bižuterija, apyrankės yra gaminamos, o pati apyrankių idėja yra skleisti nuoširdumą, paprastumą ir pasitikėjimą savimi“, - pasakojo Austėja.

Nori išgirsti visą pokalbį su Austėja? Gali pasiklausyti jo štai čia ir susipažinti su talentingąja konkurso nugalėtoja!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis