PANELĖS komanda „Radistai Village“ fiestoje prizais pradžiugino šimtus merginų

Karščiausią šios vasaros savaitgalį Obuolių saloje nugriaudėjo devintasis „Betsafe Radistai Villagefestivalis. Dvi dienas ir naktis vykęs elektroninės muzikos renginys žiūrovus stebino įspūdingais garsiausių pasaulio didžėjų ir atlikėjų pasirodymais. Nuo pat festivalio atidarymo dalyviai buvo kviečiami į įvairias sporto varžybas, pašėlusias pramogas vandenyje ir krante. Viena jų – PANELĖS tropikų palapinė, kurioje laimės ratą suko net trys šimtai merginų!

Specialioje „GameOn“ zonoje festivalio lankytojai galėjo išmėginti virtualios realybės akinius, dalyvauti virtualaus futbolo ar krepšinio turnyruose ir išmėginti jėgas su pačiais Radistais bei kitomis festivalio žvaigždėmis.

Radistų festivalyje apsilankė ir PANELĖS komanda, kuri aplinkiniams dalino ne tik plačias šypsenas, bet ir žinomų kosmetikos prekių ženklų prizus. Daugiau nei tris šimtai festivalio dalyvių gavo galimybę apsilankyti jaukiai įsikūrusioje, tents.lt pagalba sukurtoje tropikų oazėje, išsukti laimės ratą ir laimėti išskirtines grožio, laisvalaikio, stiliaus bei odos priežiūros dovanas.

Aroma Gold 3 in 1, AVON, Bioderma, Manhattan New York, Rimmel London ir kitų žinomų prekinių ženklų prizai džiugino tiek noriai į palapinę plūstančias merginas, tiek smalsumo vedamus vaikinus. Prie komandinio darbo prisidėjo ir į PANELĖS tropikus atskridusi auksinė gulbė, kuri akimirksniu tapo mylimiausiu festivalio paukšte.

Nebuvai festivalyje? Neliūdėk, su PANELĖS komanda šią vasarą dar bus progų pasimatyti. O dabar kviečiame pasižvalgyti į linksmiausias festivalio akimirkas!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis