PANELĖ ieško istorijų! Papasakok savąją ir laimėk nuostabaus kvapo kvapnųjį vandenį

Visuomet norėjai kam nors papasakoti savo istoriją, bet dvejoji, nedrįsti ar paprasčiausiai neturi galimybių? PANELĖ tau suteiks šansą papasakoti savo ypatingą gyvenimo istoriją ir net laimėti puikų prizą!

Prieš pusmetį pradėjai sportuoti ir dabar gali pasidžiaugti dviejais dydžiais mažesniais džinsais? Įsimylėjai be atsako ir dabar kenti skausmą, kurį numalšinti gali padėti tik išsikalbėjimas? Nori papasakoti savo įspūdingos kelionės įspūdžius? O gal turi draugę, kuri kadaise patyrė valgymo sutrikimus ir norėtų apie juos prabilti bei padėti kitoms merginoms, susiduriančioms su šia problema?

Kad ir kokia būtų tavo istorija, ji mums bus svarbi bei aktuali. Pažadame - geriausios istorijos tikrai atsidurs PANELĖS portale! Tau tereikia el. paštu kamile@panele.lt atsiųsti trumpą laiškelį su prisistatymu ir istorijos, kuria norėtum pasidalinti su PANELĖS skaitytojais, aprašymu.

Jei tik panorėsi - išlaikysime anonimiškumą!

Geriausios istorijos autorei atiteks nuostabi The Body Shop priemonė, kurią esame įsimylėjusios jau seniai.

The Body Shop Berries Shimmer Mist kvapnioji kūno dulksna su smulkiais blizgučiais - tobulas vakaro kvapas, puikiai tinkamas ir dienos metu. Kūno dulksna atgaivins, suteiks malonų pojūtį ir, žinoma, gardų uogų kvapą.

Nepamiršk parašyti el. paštu kamile@panele.lt - nekantriai lauksime tavo laiškų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis