Pagaliau - „Snapchat“ pralenkianti „Instagram “ ypatybė jau čia! (FOTO)

Ilgai laukta „Instagram“ naujovė jau čia! Populiariajam jaunimo pamėgtam socialiniam tinklui „Snapchat“ iškilo rimta grėsmė - „Instagram“ pristatė kone identiškas ypatybes, kuriomis pasižymi ir „Snapchat“.

Tai nuotraukas puošiantys ir smagesnėmis darantys filtrai. Instagram atstovai šiandien išplatino oficialų pranešimą žiniasklaidai: „Šiandien mes pristatome veidui skirtus filtrus, kurie įprastą fotografiją pavers įdomesne ir linksmesne. Nesvarbu, kur bebūtumėte, šie veido filtrai skirti išreikšti save ir linksmiau komunikuoti su draugais ir kitais Instagram naudotojais“

Vos prieš metus paleidę Instagram Stories ypatybę, kuri susilaukė milžiniško populiarumo, socialinės platformos kūrėjai nusprendė pradžiuginti dar viena naujove. Kaip ir tikėtasi, filtrų pasirinkimas - didžiulis. Nuo pricesės karūnų, zuikučio ausyčių iki mokslinčiaus įvaizdžio. Norint pasidžiaugti šia smagia ypatybe, pakanka įjungus kamerą pasirinkti naujai dešinėje pusėje atsiradusią piktogramą, kuri ir atidarys naujuosius filtrus. Beje, kartu su naujaisiais filtrais Instagram pristato ir hashtagus, kuriuos bus galima pridėti prie Instagram Stories.

Naujųjų Instagram filtrų nuotraukas gali rasti ČIA, ČIA ir ČIA.

Galime aprašyti šią ypatybę ir supažindinti, bet be patyrimo nieko nebus - būtina savo kailiu išbandyti naujuosius filtrus bei hashtagus. Tad pirmyn fotografuotis ir siūsti smagiausius vaizdus savo Instagram draugams!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis