Pagaliau! Johnny Deppo numylėtinė dukra įveikė valgymo sutrikimus - pamatyk, kaip atrodo dabar (FOTO)

Mados pasaulis ne tik pelningas, tačiau neretais atvejais ir pražūtingas. Tūkstančiams nuo valgymo sutrikimų kenčiančioms merginoms vis sunkiau susidoroti su modelių agentūrų vadovų reikalavimais numesti keletą kilogramų.

Vargu, ar kas nors aktoriaus Johnny Deppo bei atlikėjos Vanessos Paradis dukrą Lily - Rose Depp skatino lieknėti, tačiau dar pavasarį mergina atrodė kraupiai. Tuo metu žymiausiais pasaulio podiumais žengusi jaunoji manekenė toli gražu nesijautė laiminga, mat jai trūko energijos, nes Lily - Rose svoris buvo paprasčiausiai per mažas. Tai pastebėjo tiek merginos kolegos iš mados pasaulio, tiek artimiausi draugai.

Neoficialūs šaltiniai teigia, jog Lily vasarą bei rudenį praleido valgymo sutrikimų klinikoje, kurioje gydėsi sveikatos negalavimus ir atgavo jėgas.

Pažvelk, kaip Lily atrodė pavasarį:

Lily Rose Depp
Lily Rose Depp
Vida Press

Ir štai kaip Lily suspindo prieš keletą dienų organizuotame labdaros renginyje! Gyvybingumą bei sveikatą atgavusi mergina atrodė nuostabiai - jai puikiai tiko juoda Marco Jacobso kokteilinė suknelė, kuri pagaliau pabrėžė ne paliegusią, dietų nualintą figūrą, o moteriškumus atgavusias kūno formas. Nors Lily žiniasklaidoje apie valgymo sutrikimus atvirai nėra kalbėjusi, gali būti, jog greitu metu ji sutiks papasakoti apie ją kankinančias mitybos bėdas. Kaip bebūtų, ji atrodo kur kas geriau nei prieš pusmetį ir dėl to be galo džiugina savo ištikimiausius gerbėjus. Įsitikink!

Lily - Rose Depp
Lily - Rose Depp
Vida Press

Lily - Rose Depp
Lily - Rose Depp
Vida Press

Lily - Rose Depp
Lily - Rose Depp
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis