Pagaliau ji pražydo! Gražiausia pasaulio moteris vėl spinduliuoja sveikata bei žavesiu (FOTO)

Angelina Jolie - ko gero, labiausiai aptariama įžymybė pasaulyje. Nenuostabu, jog jos išvaizdos kaitos stebimos pro padidinamąjį stiklą. Pastaruosius keletą metų garsioji aktorė atrodė tarsi nesava - pernelyg sulysusi, išbalusi ir pavargusi.

Regis, nuolatiniai konfliktai su aktoriumi Bradu Pittu ir po jų sekusios poros skyrybos Angeliną taip nualino, jog ši pamiršo pasirūpinti savimi. Viešumoje Angelina rodėsi panaši ne į sveiką moterį, o į vaiduoklį. Daugelis spekuliavo, jog garsi aktorė beveik nieko nevalgo, geria vien vandenį ir kavą. Žvelgiant į Angelinos nuotraukas, darytas prieš metus, būtent taip ir atrodo. Angelina net nesiruošė nuovargio ir vidinės sumaišties slėpti po džiugesio kauke - visuomet atrodė pernelyg rimta, vengė šypsotis ir paprasčiausiai atrodė praradusi gyvenimo džiaugsmą.

Štai, kaip Angelina atrodė vos prieš metus:

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Ir štai kokia pailsėjusi, švytinti ir vėl atgavusi moteriškąjį žavesį pasirodė Pirmiausia jie nužudė mano tėvą (First They Killed My Father) filmo premjeroje. Angelinos režisuotoje biografinėje kino juostoje pasakojama penkerių metų mergaitės istorija, kuomet ji pradeda ieškoti išgyvenimo nuo korupcijos kenčiančioje Kambodžoje. Angelinos potyriai viešint skurdo apimtoje Kambodžoje kuo puikiausiai atsispindi jautrioje dramoje, galbūt todėl garsioji aktorė taip džiaugiasi savo naujausiu kūriniu. Ko gero, laimę jai sugrąžino ne tik mėgstama veikla, bet ir nurimęs asmeninis gyvenimas. Artimi Angelinai šaltiniai teigia, jog po skyrybų su Bradu aktorė tapo kur kas optimistiškesnė, o šypseną jos veide galima išvysti ne taip jau retai.

Žvelgiant į Angelinos fotografijas kuo puikiausiai patvirtinama sena tiesa - tai, kaip jautiesi viduje, atsispindi ir išvaizdoje. Sugrįžusi harmonija gražina Angeliną, ji vėl gali pasigirti spindinčia oda, žvilgiais plaukais bei kur kas sveikesne figūra. Be to, pagaliau nematyti Angeliną ilgą laiką persekiojusių maišelių po akimis, tad akivaizdu, jog aktorė šiuo metu kur kas kiečiau miega ir skiria daugiau laiko poilsiui. Ji niekuomet neužleis gražiausios pasaulio moters titulo, tiesa?

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis