Ooo, Justinai! Formas vėl atgavęs atlikėjas neduoda ramybės merginoms (FOTO)

Vos prieš pusmetį atlikėjo Justino Bieberio (24 m.) nebuvo galima atpažinti - priaugęs kilogramų, kankinamas aknės ir pamirštantis išsišukuoti jis buvo praradęs svajonių vaikino statusą.

Romantiškos draugystės su atlikėja Selena Gomez laikotarpiu atlikėjas taip pat buvo kiek apleidęs sportinę veiklą, todėl akyliausi vaikino gerbėjai buvo pastebėję, jog įžymybė labiau pamėgo gardų maistą nei sportą.

Aplinkinių kalbos, įžymybės statusas ar vidinis nepasitenkinimas fiziniu pavidalu lėmė, jog Justinas vėl aktyviai treniruojasi. Artima Justinui aplinka šnibždasi, jog Justiną sportuoji inspiravo jo naujoji mergina, atletiškasis modelis Baskin Champion, kuri be sporto neįsivaizduoja nė dienos.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Justinas buvo pastebėtas bėgiojantis vienoje iš saulėtųjų Los Andželo gatvių. Rytinį krosą bėgęs Justinas išsiskyrė stipriu fiziniu pavidalu - raumeningomis kojomis, iškilia krūtine, raumenimis ant rankų. Ir jokio vos prieš keletą mėnesių pastebėto dvigubo pagurklio!

Regis, naujoji meilė Justiną keičia iš esmės. Galbūt Baskin jį paskatins ir sugrižti į muzikinę veiklą, mat ištikimiausi atlikėjo klausytojai laukia nesulaukia naujų Justino hitų? Meilė iš tiesų geba daryti stebuklus, tad tikėtis galima visko!

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Tai kas paneigs, jog Justinas - vis dar karščiausias planetos vaikinas? Ko gero, neatsiras nė viena kritikė.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis