Nuleido kartelę? Naujoji „Gossip Girl“ žvaigždės mergina nė iš tolo neprimena buvusių gražuolių(FOTO)

Ištikimiausios serialoGossip Girl“ gerbėjos jei ne iš naujo žiūri visus jo sezonus, tai bent pro akis nepraleidžia naujienų iš išvaizdžiųjų aktorių gyvenimo. O juose šiuo metu tiesiog verda meilė: Leighton Meester ištekėjo, o Deno vaidmenį atlikęs Pennas Badgley'is susirado naują merginą!

Praeityje su gražuole kolege Blake Lively ir legendinio atlikėjo Lenny Kravitzo dukra Zoe draugavęs Pennas šįkart nustebino: naujoji jo mergina - ekscentriškosios serialo „Girls“ žvaigždės Jemimos Kirke sesuo Domino. Ši mergina - toli gražu ne „glamūrinė“ gražuolė: jos rankas puošia daugybė tatuiruočių, ji viešumoje rodosi be jokio makiažo ir groja grupėje.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:

Lieknumo standartų neatitikusi manekenė rėžė atkirtį kritikams(FOTO)
Vaikino verdiktas: merginų veiksmai, kurių negaliu pakęsti
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)

Nuotraukas rasite čia

Porelę paparacai užfiksavo pietaujančią Niujorke, jaunuoliai atrodė atsipalaidavę ir valgė išsinešimui nusipirktas salotai tiesiog ant suolelio. Panašu, kad nuo „Gossip Girl“ laikų smarkiai pasikeitęs ir gražuoliuko etiketės atsikratęs Pennas pagaliau rado giminingą sielą. Jis taip pat priklauso grupei pavadinimu „Mother“ ir save dažniau pristato kaip muzikantą, o ne aktorių.

O kuri mergina Pennui tinka labiau: kolegė Blake ar meniškoji Domino?


Domino Kirke (viduryje). AOP nuotrauka

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis