Netobulumai nesutrukdė tapti milijonus sekėjų turinčia internetine sensacija(VIDEO)

Jei bet kurios makiažu besidominčios merginos paprašytume išvardinti 3 geriausius „YouTube“ grožio vlogerius, į trejetuką patektų ir 25-erių metų britė Tanya Burr. Savo pirmąją makiažo pamokėlę tuomet įdomaus hobio ieškanti mergina sukurė 2009-aisias, o nuo tada savo vardą pavertė prekiniu ženklu, kuriuo žavisi daugiau nei 2 milijonai sekėjų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Rubrika IT GIRLS: merginos, kurios turi ką pasakyti!

Tanya užaugo Norwich miestelyje (Didžioji Britanija), ten baigė mokyklą, o po jos nutarė tapti profesionalia makiažo meistre. Išmokusi vizažo pagrindų, mergina dirbo garsių kosmetikos ženklų konsultante parduotuvėje, tačiau jai vis dar stigo įdomios veiklos.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

2009-aisiais, kuomet grožio vlogai jau nebuvo „YouTube“ naujiena, Tanya, nesugalvodama kito užsiėmimo, nutarė nufilmuoti makiažo pamokėlę, kurioje demonstravo, kaip pasidaryti „Gossip Girl“ herojės Serenos makiažą. Sukurti savo „YouTube“ kanalą ją padrąsino mylimojo Jimo seserų, grožio vlogerių, turinčių kanalą „Pixiewoo“ sėkmė.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Tanyos klipas greitai sulaukė populiarumo, todėl mergina nusprendė ir toliau filmuoti makiažo pamokėles, skirtas jaunoms merginoms. Jaunoji makiažo virtuozė (tuo metu jai buvo 20 metų) demonstravo, kaip reikėtų susikurti tokių jaunimo dievaičių kaip Olivios Palermo, Emmos Watson ar „Twilight“ filmų aktorių makiažą.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press



Tanyos auditorija augo kaip ant mielių. Net jos vaikinas Jimas, pamatęs Tanyos sėkmę, „užsikrėtė“ „YouTube“ manija ir įkūrė „YouTube“ kanalą (šiandien jis turi beveik 2 milijonus sekėjų, vlogerių pora susižadėjo ir gyvena Londone)! Nenuostabu, kad profesionaliai makiažą atliekanti ir nuoširdžiai prieš kamerą kalbanti mergina greitai sulaukė pirmųjų tūkstančių sekėjų, o tai – pirmas žingsnis užsidirbti iš savo hobio.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Kuo daugiau sekėjų Tanya turėjo, tuo garsesnių ir prabangesnių grožio priemonių kompanijų atstovai troško su ja bendradarbiauti. Juk jei Tanya paminės, kad makiažui rinkosi būtent tos firmos produkciją, didelė tikimybė, kad šimtai tūkstančių jos sekėjų būtent tą produktą ir nusipirks!

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Tanyos sėkmė atnešė jai ne tik už kanalą gaunamą pelną bei populiarumą, bet ir savo grožio priemonių liniją, vlogerė išleido nagų lakų ir lūpų blizgių kolekciją.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Tačiau negalvokite, kad Tanyos gyvenimas – tik rožėmis klotas. Mergina nuo savo sekėjų neslepia, kad ją kamuoja nerimo priepuoliai, dėl to ji turi lankytis pas specialistus ir nuolat kovoti su šia problema.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Toli gražu ne manekeniškų formų Tanya sulaukia ir kritikos dėl savo figūros. Tačiau internautai, rašantys įžeidžiančius komentarus apie Tanyos figūrą dažnai užmiršta, kad ji – labiau ne įžymybė, o tiesiog verslininkė. Taip, ji dažnai kviečiama į renginius, kuriuose dalyvauja ir žymiausi aktoriai bei dainininkai, tačiau garsioji grožio vlogerė pirmiausiai yra makiažo meistrė, kuri dėl „YouTube“ tapo žinoma.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Juk keli papildomi kilogramai profesionaliai atlikti makiažo tikrai netrukdo, tuo labiau, kad Tanya savo pavyzdžiu parodo, kad norint gyventi laimingą gyvenimą ir savo hobį paversti pragyvenimo šaltiniu, tikrai nebūtina laikytis drastiškų dietų bandant atitikti griežtus pramogų pasaulio standartus.

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Tanya Burr
Tanya Burr
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis