Nesikankink dėl spuogelių: jie tampa madingi (FOTO)

Ir ko tik daugelis paauglių visame pasaulyje nedaro, jog išnaikintų spuogelius. Brangiausi prausikliai, veido kaukės, apsilankymai pas kosmetologus, dermatologus...

Kol daugelis lieja ašaras dėl prastos veido odos būklės, dizainerė Moto Guo savo kolekcijose spuogelius, paraudimus bei bėrimus išaukština! Milano mados savaitėje 2017 metų pavasario kolekciją demonstravusi dizainerė kitu kampu pažvelgė į odos problemas ir savo modeliams paprasčiausiai prilipdė netikrus spuogus bei randus!

Kas tai - pajuoka ar nestandartinis požiūris į daugelį jaunuolių kankinančią problemą? Dizainerė teigė, jog tokiu būdu ji siekė aukštąją madą prigretinti prie realybės. Daugelis jaunuolių susiduria su veido odos problemomis, o kadangi kolekcija buvo skirta išskirtinai jaunimui, toks netikrų spuogų bei randų prilipdymas modeliams tapo savotišku jaunimo akcentu.

Makiažo meistrė tiesiog tobulai atkūrė spuogus ant modelių veidų ir žvelgiant į juos iš tiesų negali įspėti - tikros tai veido odos problemos ar ne.

Atmink, jei ant veido tau išdygs spuogelis, didžiuokis tuo. Tai madinga!

Kolekcijos nuotraukas gali rasti ČIA ir ČIA.

Makeup più riuscito non poteva esserci 😁!! Brufoli talmente reali da sembrare veri 😅😁!! Che vogliate seguire questo insolito trend o riprodurre questo effetto al prossimo Halloween, avrete bisogno di questi prodotti: - MAC Mahogany Lip Liner - MAC Coffee Eye Pencil This makeup wouldn't be better 😁!! Pimples so realistic to look like authentic 😅😁!! So...if you want to follow this odd trend or reproduce it the next Halloween, you'll need these products: - MAC Mahogany Lip Liner - MAC Coffee Eye Pencil #mac #macbackstage #mfw #pimples #motoguo #Pitti #mfw

A photo posted by Roberta Betti (@roberta.betti) on Jun 22, 2016 at 1:45pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis