Nepatikėsi, kur dėl užgriuvusios šlovės teko kreiptis Iglei Bernotaitytei

Jau rugsėjo mėnesį per TV3 – penktasis „X Faktoriaus“ sezonas. Jubiliejiniame projekto sezone žiūrovų laukia neįtikėtini dalyvių pasirodymai ir netikėtumai. Belaukiant populiariojo muzikinio šou, „X Faktoriaus“ vedėjas Mindaugas Rainys ir „Power Hit Radio“ radijo laidų vedėjas Vaidas Leliuga kiekvieną savaitę kalbina ryškiausius projekto dalyvius ir teisėjus. Šios savaitės projekto „X Faktoriaus“ vasara“ viešnia – praėjusios sezono projekto nugalėtoja Iglė Bernotaitytė.

Iglė laidoje papasakos, kad pati užpildė „X Faktoriaus“ dalyvio anketą. Apie tai, kad gali tapti projekto nugalėtoja, mergina tikrai negalvojo. „Mane buvo užliejęs pyktis. Vienas žmogus pasakė, kad negaliu dainuoti. Norėjosi įrodyti, kad yra kitaip“, – atvirai kalbės mergina.

Prieš tapdama Lietuvos muzikos scenos pažiba, Iglė svajojo būti stiuardese. Paklausta, ar dažnai gyvenime verkia, Iglė neslėps, kad liūdniausia jai būna vakarais. Laimėjusi „X Faktorių“, Iglė pelnė ne tik šlovę ir garbę, bet ir 15 tūkst. eurų. Kol kas pinigais rūpinasi jos tėtis – jie guli saugiai padėti banke. „Labai norėčiau kažkiek išleisti, bet tėvai ir širdis neleidžia“, – atviraus mergina.

Tai, kad „X Faktoriaus“ laimėjimas visai nepakeitė merginos, įrodo ir atviras Iglės prisipažinimas. „Man labai patinka bulvės ir kefyras“, – pasakos dainininkė. Rugsėjo mėnesį į dvyliktą klasę eisianti mergina buvo sumąsčiusi pereiti į vieną iš sostinės mokyklų. Tam nepritarė Iglės mama. „Ginčydavomės dėl to kiekvieną dieną. Abi esame skorpionai, tačiau lemiamą žodį šeimoje turi tėtis“, – sakys I. Bernotaitytė, nusprendusi likti mokytis gimtojoje Marijampolėje.

Instagram

„X Faktoriaus“ nugalėtoja socialiniame tinklalapyje „Facebook“ turi daugiau nei 33 tūkst. sekėjų. Jos „Instagram“ paskyrą seka beveik 57 tūkst. sekėjų. Iglė internete viešina ne tik savo, bet ir savo šeimos narių gyvenimą. Net Iglės močiutė turi savo feisbuko anketą! „Kartais labai įdomu parodyti, kaip aš gyvenu. Rodau gerus, šiltus dalykus. Mama kartais dėl to prieštarauja. Tiesa, anksčiau net neturėjau mamos feisbuko drauguose, buvau ją užblokavusi“, – prisimins atlikėja.

Mergina neslepia, kad užgriuvusi šlovė kaip reikiant apvertė jos gyvenimą. Dėl to net prireikė psichologo pagalbos. „Buvo beprotiškai sunku. Pirmaisiais dviem mėnesiais laukė šlovė, visi norėjo nusifotografuoti su manimi. Tada viskas ėmė silpnėti. Sunerimau viduje – gal jau čia viskas? Gal tai, ką kiti sakė apie laikiną šlovę, yra tiesa? Man labai padėjo tėvai ir aš pati sau. Psichologo pagalbos nereikėjo daug, bet porą kartų teko nueiti. Norėjau išsikalbėti, viską suprasti“, – pasakos Iglė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis