Nepatikėsi, koks pavidalas slepiasi po šia mistine būtybe (FOTO)

Magiška būtybe, neįprastuoju elfu, animacinių filmų fanatiku - taip vadinamas argentinietis Luisas Padronas (25 m.), kuris dėl savo troškimo tapti elfu yra paaukojęs ne tik daugybę laiko, bet ir pinigų.

Užtenka vien tik pagalvoti apie Luisui atliktas plastines operacijas - rinoplastiką, odos blyškinimą, skruostų implantaciją, botoksą ir lūpų putlinimą. Vaikinas pasiryžęs tapti kuo, svajojo būti nuo pat vaikystės - fantastinių kino filmų bei serialų herojumi. Anot jaunuolio, pirmą kartą, kuomet penkerių metų išvydo elfo personažą, jis jau žinojo, kuo norės virsti suaugusiu. Vaikinuko pamišimas dėl magijos bei stebuklų jau nestebino nei Luiso šeimos, nei jo artimiausių draugų - kuomet kitų paauglių kambariai buvo iškabinėti garsiausių atlikėjų plakatais, Luisas kolekcionavo elfų statulėles ir ant sienos kabino dangaus kūnų vaizdus. Troškimas pažinti neatrastą elfų pasaulį, patirti stebuklingas transformacijas ir noras būti pastebėtam - tuo vadovaujasi Luisas, kuris iš tiesų labiau primena ne dvidešimt penkerių metų vaikiną, o elfą iš vaikystėje skaitytos pasakos.

Visgi tikroji vaikino išvaizda stebina. Kadangi realiojo pasaulio elfui atlikta daugybę plastinių operacijų, kardinaliai keistas įvaizdis, senasis Luisas nebeegzistuoja. Džiugu, jog vaikinas turi troškimą, kuris reikalauja tiek daug užsispyrimo ir valios, tačiau ar būtina dėl meilės fantazijų pasauliui išleisti tūkstančius plastinėms operacijoms ir negrįžtamai pakenkti sveikatai?

Tikrojo Luis nuotraukos yra ČIA, ČIA ir ČIA.

O štai kokį Luisą yra pratę matyti aplinkiniai šiuo metu. Neįprasti pokyčiai, tiesa?

Today, after one and a half year of my nosejob, I found and removed a stitch on my nose! So I am posting this picture, when I was healing, the same day I was removing the stitches back then :) #alien #alienboy #elf #whitehair #silverhair #elfears #plasticsurgery #plasticsofhollywood #luispadron #nosejob #scleras #blacksclera #colourvue #luvcolourvue @lukyanova.me

A post shared by Luis Padron - 👑 THE ELF 👑 (@luispadron.elf) on Mar 6, 2017 at 10:37am PST

Don't let others who gave up on their dreams talk you out of yours. Love and light, people from earth 👽💕 #elf #dreams #silverhair #whitehair #elf #angel #vampire #fairy #mermaid #newage #opera #vampire #doll #bjd #white #future #alien #plasticsurgery #plasticsofhollywood #scleras #luvcolourvue #colourvue #luispadron

A post shared by Luis Padron - 👑 THE ELF 👑 (@luispadron.elf) on Jun 16, 2017 at 12:33pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis