Neįtikėtina žinia iš „Pretty Little Liars“ fronto. Dabar jau tikrai turėsi ko laukti!

Mus visada džiugina naujienos, susijusios su mylimu serialuPretty Little Liars“. Ypač, kai naujienos - tokios ypatingos! Įsikibk į kedės atlošą, mat išgirsta žinia tave tikrai nustebins...

Tikriausiai jau žinai, jog septintasis jaunųjų melagėlių sezonas bus paskutinis, tačiau ridenti ašarų nėra dėl ko. Serialo prodiuserė Marlene King žurnalui Hollywood Life pripažino, jog yra minčių... kurti „Pretty Little Liars“ filmą!

Tai - tik abstrakti idėja ar konkretus planas? Žinant, jog Marlene itin užsispyrusi ir ryžtinga dama, galima spėti,kad ji pažadų tuščiai nešvaisto. Filmo prodiuserė interviu užsiminė, jog nenorėtų atsisveikinti su serialo herojais, todėl būtų šaunu kada nors juos vėl atgaivinti didžiuosiuose kino ekranuose.

„Pretty Little Liars“ komanda
„Pretty Little Liars“ komanda
Vida Press

Kadaise tokiu keliu pasuko ir mėgstamo merginų serialo Seksas ir miestas kūrėjai bei visai nenusivylė serialo perkėlimu į kino ekranus - į kino sales plūdo daugybę žiūrovų! Toks filmo populiarumas paskatino kūrėjus kurti ir antrąją filmo dalį.

Mes manome, jog ne menkesnis populiarumas lauktų ir Pretty Little Liars kino juostos, o į premjerą bilietus nusipirktumėme pačios pirmos! Ar gali įsivaizduoti, kokie ypatingi nuotykiai herojų lauktų naujame filme?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis