Neįtikėtina! Žadama, jog sulauksime dar vieno „Saulėlydžio“ filmo (FOTO)

Tikriausiai visi pripažins - „Saulėlydžio“ sagos filmų populiarumas buvo milžiniškas. Nenuostabu, jog filmų seriją kūrusi JAV filmų kompanija Summit/Lionsgate nenori taip lengvai uždaryti aukso kasyklos.

Austrijoje vykusiame filmų festivalyje Patrickas Wachsbergeris, vienas iš pagrindinių Lionsgate vadovų, pripažino, jog yra reali galimybė, kad bus kuriamas dar vienas Saulėlydžio sagos filmas. Anot jo, viskas priklauso nuo Saulėlydžio knygų autorės Stephenie Meyer's - jei ji filmų kūrėjams pateiks dar vieną istoriją, susijusią su pagrindiniais sagos herojais, kino juosta tikrai bus kuriama.

Kadras iš filmo
Kadras iš filmo
Vida Press

Ko galime tikėtis iš galbūt būsimos naujosios juostos? Na, Edvardas su Bella susituokę ir turi dukterį, todėl, ko gero, visas pagrindinis veiksmas suktųsi apie mažylę. Tiesa, dar neaišku, ar juostoje sutiktų vaidinti ryškiausios filmo žvaigždės - Kristen Stewart, Robertas Pattinsonas ar Tayloras Lautneris.

Kadras iš filmo
Kadras iš filmo
Vida Press

Viena vertus, filmo pasirodymas po ilgos pertraukos kino teatruose gali sukelti tikrą ažiotažą, kita vertus - galbūt Saulelydžio žvaigždė jau nebėra tokia ryški? Kažin, ar vampyrai kažkada nustos dominti pasaulį, tačiau daugelis sutiks, jog pirmųjų sagos juostų populiarumą būtų sunkoka pralenkti.

Kaip bebūtų, jei ekrane vėl išvystume buvusius įsimylėjelius Kristen ir Robertą... Ech, už šį vaizdą verta daug paaukoti!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis