Neįtikėtina - „San Francisko raganų“ žvaigždė praėjus 19 m. vis dar atrodo lyg paauglė (FOTO)

1998 m. pradėtas transliuoti serialasSan Francisko raganos“ apie tris magiškomis galiomis pasižyminčias seseris iš karto šovė į populiarumo aukštumas.

Tuomet niekas dar nenumanė, jog po dešimties metų mistinio žanro filmai bei serialai bus patys žiūrimiausi (prisiminkime Saulėlydžio ar Vampyrų dienoraščių neįtikėtiną sėkmę...). Iki šiol televizijos kanaluose įvairiose šalyse transliuojamos San Francisko raganos garsiomis žvaigždėmis pavertė ir pagrindines serialo aktores - Alyssą Milano, Shannen Doherty ir Holly Marie Combs.

Pastaroji šiais metais atšventusi 43 gimtadienį stebina išskirtinai jaunatviška išvaizda - regis, raganaitės vaidmuo jai iš tiesų suteikė realių galių visuomet išlikti it paauglei.

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs
Vida Press

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs
Vida Press

Trijų vaikų mama viešuose renginiuose žavi natūralumu ir spinduliuoja puikias emocijas. Teigiama, jog ypatingo žavesio aktorei prideda spindinys plaukai bei skaisti oda, kurios pavydėtų ir kur kas jaunesnės merginos. Daugelis teigia, jog tai viena žaviausių Holivudo aktorių. Tiesa, po vaidmens seriale Holly daugiau nesukūrė rimtesnių vaidmenų, tačiau noriai apsilanko filmų premjerose, taip primindama apie save.

Tokios šarmingos asmenybės dar reikėtų paieškoti, tiesa?

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs
Vida Press

Holly Marie Combs
Holly Marie Combs
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis