Naujoji modelių karta: 15 - metei Angelinos Jolie kopijai prognozuojama ypatinga ateitis (FOTO)

Jei dar nieko negirdėjote apie augančią įžymybę, penkiolikmetę Amelia Gray Hamlin, sukluskite. Paauglės pavardė mados pasaulyje jau puikiai žinoma - mergina rikiuojasi greta tokių jaunųjų modelių kaip Kaia Gerber, Sofia Richie ar Cayley King.

Amelios stiliaus bei grožio ikona - Angelina Jolie, kurią mergina drąsiai kopijuoja ir net į ją lyginasi. Jaunasis modelis jau dabar vadinama tikra Instagramo sensacija, mat jos socialinio tinklo paskyroje sekėjų skaičius didėja ne dienomis, o valandomis - sekėjai trokšta išvysti kaip gyvena, kuo rengiasi ir su kuo leidžia laiką jaunoji dama.

Amelia Gray Hamlin
Amelia Gray Hamlin
Vida Press

Tikėtina, jog drąsa ant podiumo pasižyminti manekenė vidinę stiprybę paveldėjo iš talentingų tėvų, aktorių Lisos Rinnos ir Harry Hamlino. Garsūs aktoriai nuo pat vaikystės skiepijo savo dviejoms dukroms, Ameliai bei trimis metais už ją vyresnei seseriai Delilah Belle Hamlin pasitikėjimą savo jėgomis. Jaunoji Amelia jau nuo dešimties metų vaidina, yra sudalyvavusi daugybėje šou bei filmuojasi vaikams skirtuose televizijos serialuose Rachel ir TreeSchoolers.

Šiuo metu modelių paradui vadovaujančių Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid ir Hailey Baldwin pėdomis sekanti mergina jau spėjo sudalyvauti garsiausių mados namų kolekcijų pristatymuose. Amelia dirbo su tokiomis kompanijomis kaip Dolce & Gabbana, Balmain, Burberry ir Prada, todėl mados pasaulyje turi užsitarnavusi profesionalaus modelio vardą. O mergina neseniai atšventė savo 15 gimtadienį!

Amelia Gray Hamlin
Amelia Gray Hamlin
Vida Press

Amelia Gray Hamlin su kitais modeliais
Amelia Gray Hamlin su kitais modeliais
Vida Press

Tiesa, kiek kontraversiškai yra vertinami jaunojo modelio pasirodymai ant raudonojo kilimo. Nors Amelia yra susipažinusi su naujausiomis mados tendencijomis ir pasižymi išlavintu stiliaus pojūčiu, neretai yra linčiuojama už pernelyg didelį atvirumą ir aprangą, kuri toli gražu netinka penkiolikmetei, o ir padaro vyresne bent penkeriais metais... Kita vertus, jaunųjų modelių pasaulis reikalauja atkreipti į save dėmesį, todėl būtent tuo amerikietė ir vadovaujasi.

Amelia Gray Hamlin
Amelia Gray Hamlin
Vida Press

Nors merginos laisvalaikis šiuo metu - nesibaigiančios fiestos ir madingieji after party po mados pasirodymų, aplinkiniai, pažįstantys Amelia teigia, jog ji pasižymi punktualumu, užsibrėžtumu ir kuo puikiausiai geba siekti išsikeltų tikslų. Ar jaunasis modelis iš tiesų toks panašus į aktorę Angeliną Jolie, kaip kad daugelis teigia? Kaip bebūtų, ši išvaizdos ypatybė norint įsitvirtinti mados pasaulyje Ameliai tik pagelbės.

Amelia Gray Hamlin
Amelia Gray Hamlin
Vida Press

Amelia Gray Hamlin
Amelia Gray Hamlin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis