Naujausios Michaelo Jacksono dukrelės nuotraukos įrodo - jos figūra gražiausia Holivude (FOTO)

Šaltukas justi tik mūsų šalyje, o štai įžymybių pamėgtuose Havajuose atostogaujanti pop karaliaus Michaelo Jacksono dukra Paris Jackson (19 m.) mėgaujasi šiluma ir saule.

Nenuostabu, jog vandens pramogas dievinanti Paris atostogoms renkasi maudymosi kostiumėlio ir aksesuarų duetą. Calvin Klein melsvo atspalvio maudymosi kostiumėlį karštai dienai pasirinkusi gražioji mergina savo natūraliu grožiu galėtų nukonkuruoti bet ką. Paris jau senokai propaguoja natūralumą ir dažosi labai retai, tik tuomet, kuomet jos veidą gražina profesionalūs vizažistai. Na, retas kuris paneigtų, jog makiažas jaunai merginai reikalingas - Paris oda aksominė, jokių nepageidaujamų spuogelių ar odos išsausėjimų, o veido bruožai ryškūs ir įsimenami.

Vis dėlto šį kartą ištikimus Michaelo Jacksono bei jo šeimos gerbėjus domino ne Paris gaivi, natūrali išvaizda, o tiesiog tobula merginos figūra. Matyti, jog talentingoji įžymybės atžala paveldėjo puikius genus, nes iš tiesų gali nesivarginti dėl papildomų kilogramų - jokio pilnesnio pilvuko, o kojos ilgos ir lieknos! Žinoma, Paris niekuomet savęs netraktavo kaip tuštutės auksinio jaunimo atstovės, kuri vergauja standartams ir lieknėja norėdamos atrodyti nepriekaištingai. Merginos kūno formas galima pavadinti sveikomis - ji nėra perdėtai liesa, tačiau toli gražu negali skųstis antsvoriu. Džiugu, jog jauna mergina nepavaldi lieknėjimo tendencijai, kuri yra apėmusi daugybę moteriškos lyties atstovių visame pasaulyje.

Sveikos, atletiškos, moteriškos kūno formos, kurias Paris vertėtų išlaikyti ir toliau!

Paris in Lahaina, Hawaii on Tuesday, 12/26/17!🌴👙💕 #michaeljackson #princejackson #parisjackson #blanketjackson #bigijackson #michaeljacksonsdaughter #parismichael #parismichaelkatherinejackson #mj #moonwalker #mjfam #kingofpop #michaeljosephjackson #mjj #moonwalkers #jackson5

A post shared by Paris M-K Jackson/Tinkerbell🌙 (@parisisfuckingcute) on Dec 26, 2017 at 11:22pm PST

Paris in Lahaina, Hawaii on Tuesday, 12/26/17!🌴👙💕 her tats😍😍😍 #michaeljackson #princejackson #parisjackson #blanketjackson #bigijackson #michaeljacksonsdaughter #parismichael #parismichaelkatherinejackson #mj #moonwalker #mjfam #kingofpop #michaeljosephjackson #mjj #moonwalkers #jackson5

A post shared by Paris M-K Jackson/Tinkerbell🌙 (@parisisfuckingcute) on Dec 26, 2017 at 11:23pm PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis