Nauja karščiausia jaunimo pora: „Riverdale“ žvaigždutė ir jos gražuolis vaikinas (FOTO)

Nors maždaug prieš pusmetį buvo spėjama, jog serialo „Riverdale“ viena pagrindinių aktorių Camila Mendes vysto romantinį ryšį su kita serialo žvaigžde, merginų numylėtiniu KJ Apa, gandai nepasitvirtino.

Šiandien Camila glaustosi prie kito gražuolio, kuris toli gražu žavesiu nenusileidžia KJ Apa. Tai - Victoras Houstonas. Keisčiausia tai, jog šis vaikinas toli gražu nėra pramogų pasaulio atstovas. Jis nei aktorius, nei atlikėjas, nei socialinės medijos įžymybė. Tiesa, su pastaruoju titulu jam teks susitaikyti, mat jį socialiniame tinkle pradeda sekti vis daugiau ir daugiau jaunų žmonių, kurie yra pamišę dėl aktorės.

Balandėliai socialiniame tinkle jau paviešino ne vieną fotografiją, kurioje yra matomi kartu ir sulaukė gausybės komplimentų. Daugelis teigia, jog Camila ir Victoras vienas kitam tinka idealiai - abu yra tamsiaplaukiai, ryškių bruožų ir be galo nuoširdūs bei mieli.

Merginos teigia, jog tokio žavaus vaikino dar reikia paieškoti. Iš tiesų, nors Victoras nėra garsenybė, jis atrodo panašus į ją - aukštas, sportiškas, visuomet pasitempęs ir stilingas. Na, nėra ką daugiau pasakoti - verta pamatyti ir įsitikinti, kodėl šie du gražuoliai yra karščiausia šiandienos porelė:

Happy birthday beautiful

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on Jun 29, 2018 at 1:29pm PDT

I misssss youuu. Tb to the CFDA afterparty

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on Jul 12, 2018 at 5:54pm PDT

Baby

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on Jun 30, 2018 at 5:47pm PDT

Daugiau Victoro nuotraukų:

I did like six pushups before this trip

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on Apr 3, 2018 at 11:54am PDT

I caught the bouquet. Who’s down?

A post shared by Victor Houston (@victorhouston) on Apr 14, 2018 at 9:04am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis