Moteriškas formas įgavusi Rihanna pasipuošė intriguojančia apranga: gerbėjai sukritikavo (FOTO)

Trumputės suknelės ir ilgaaulių batų derinys visuomet rizikingas. Ypač, kuomet visas pasaulis loja apie tavo padidėjusias kūno formas. Savaitgalį viename Los Andželo restoranų užfiksuota atlikėja Rihanna tapo internautų taikiniu - gerbėjams nepatiko įžymybės pasirinkta, anot jų, vulgaroka apranga.

Sidabrinėmis detalėmis dekoruota juoda suknelė ir analogiški ilgaauliai - tokią aprangą Rihanna pasirinko vakarui mieste. Deja, gerbėjai, pamatę atlikėjos nuotraukas internete ėmė ūžti. Daugelis teigė, jog krūtinės sritį aptempianti suknelė Rihannai netinka, o turint tokias moteriškas kūno formas derėtų rinktis kiek kitokį drabužių ansamblį.

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Visgi buvo ir kita gerbėjų pusė. Kai kurie teigė, jog Rihannai be galo tinka aukštai į kuodą sukelti plaukai bei kiek ryškesnis įvaizdis - juk šiuo metu gerbėjai buvo pratę žvaigždę viešumoje dažniau matyti ne su elegantiškais drabužiais, o su sportine apranga ar plataus megztinio bei kelnių duetu. Tiesa, visiems neįtiksi, tačiau Rihannos stiliaus nuodėmės aptariamos jau senokai. Stiliaus asai teigia, jog dabar, kai atlikėja priaugo dešimtį kilogramų, jai derėtų atsakingiau rinktis drabužius ir kiek kitaip pažvelgti į įvaizdį.

Kita vertus, tai atlikėjos gyvenimas ir kištis į jį nevalia. Jei Rihanna kuo puikiausiai jaučiasi taip puošdamasi, ar būtina kritikuoti jos stiliaus pasirinkimus?

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis