Monika Pundziūtė-Monique atskleidžia naujojo kūrinio vaizdo klipo filmavimo detales: išsikėlėme sau iššūkį!

Lietuvos muzikinėje padangėje vis ryškiau šviečianti atlikėja Monika Pundziūtė-Monique publikai pristato trečiąjį singlą iš ruošiamo debiutinio albumo – nuotaikingą vasaros sezono pradžią skelbiančią dainą „Palauk dar”. Kaip visuomet, Monique komanda muzikinį kūrinį pristato kartu su vaizdo klipu. Šįkart – pagrindinis vaidmuo jame atiteko populiariam komikui ir aktoriui Mantui Stonkui.

Pasak atlikėjos, daina „Palauk dar” buvo ruošiama galvojant apie šiltąjį sezoną. „Dainos melodija skamba labai vasariškai – ją klausant galvoje sukasi mintys apie saulę, šilumą, žydrą dangų ir draugų kompaniją,” – vasaros nuotaikomis gyvena viena aktyviausių šių dienų dainininkių M. Pundziūtė-Monique. „Noriu, kad ši daina praskaidrintų net apniukusią Lietuviškos vasaros dieną ir atneštų saulėtą šypseną klausytojų veiduose.” – geros nuotaikos nestokoja Monique.

„Palauk dar” daina pasakoja apie šiltus dviejų žmonių nuotykius drauge. Paklausta, ar yra žmogus su kuriuo į vasaros pramogas pasirengusi leistis ir pati Monique, atlikėja garsiai juokiasi: „Dainos žodžiai yra skirti žmogui, su kuriuo norėtųsi būti kiekvieną šios vasaros akimirką, kuris visuomet būtų šalia ir leistųsi kartu į svajones po žvaigždėtu dangumi. Tačiau nebūtinai konkrečiam, tad kaip ir dainos žodžiuose to vienintelio reikia dar palaukti,” – šypsosi M. Pundziūtė-Monique.

Monique
Monique
Deividas Bendžius

Muzikiniame dainos „Palauk dar” vaizdo klipe, šalia atlikėjos – žinomas aktorius Mantas Stonkus. Monique prisipažįsta, kad filmavimo aikštelėje sutikusi M. Stonkų nerimavo, kaip pavyks sutarti su profesionaliu ir daugiau patirties turinčiu aktoriumi. Tačiau Mantas puikiai įsiliejo į komandą ir padėjo jaunajai kolegei. „Mantas profesionalas, noriai dalijantis patarimus ir greitai įsitraukęs į kūrybinį procesą. Filmavimo aikštelėje jis nestokojo geros nuotaikos, daug juokavo – tai padėjo atsipalaiduoti. Nors anksčiau Manto nepažinojau, bet vos keli sakiniai per pertraukėles tarp filmavimų padėjo užsimegzti draugystei. Žaviuosi jo darbu ir tikiuosi, kad žiūrovai pajus šią smagią dainos ir muzikinio video klipo nuotaiką,” – pristatydama naujausią savo darbą sako Monique.

„Palauk dar”:

„Išsikėlėme sau iššūkį – įamžinti video klipą vienu kadru. Tai reikalavo įtempto pasiruošimo, preciziško apskaičiavimo ir stiprios komandos – prie šio klipo pirmą kartą dirbo daugiau kaip 23 filmavimo komandos nariai, dar dukart tiek antraplanių aktorių – stebėdama rezultatą labai džiaugiuosi,” – atiduodama dainą į klausytojų rankas sako atlikėja.

„Palauk dar” dainos autorius Vytautas Bikus. Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique.
Muzikinio vaizdo klipo režisierė Aneta Bublytė. Operatorius Laurynas Mataitis.

Nuotraukų autorius Deividas Bendžius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis