Milžinišką sekėjų skaičių „Instagram“ turinti gražuolė ilgaplaukė Viktorija: „Kartais dėmesys dėl plaukų taip vargina, jog surišu juos į kuodą“ (FOTO)

Stebėdami lietuvaitės Viktorijos Jukonytės Instagram paskyrą daugelis negali atsigėrėti nuostabiais, kelius siekiančiais plaukais. Nors merginos dažniausiai plaukų priežiūrai skiria daugybę laiko bei pinigų, socialiniuose tinkluose aktyvi lietuvaitė pripažįsta, jog laikosi vos kelių pagrindinių plaukų priežiūros taisyklių, o didžiausią įtaką plaukų grožiui daro genai.

Gamta Viktorijai dovanojo ne tik pasakiškus plaukus. Mergina turi puikią figūrą bei stengiasi ją išlaikyti, todėl sėkmingai modeliauja. Vis dėlto modelio darbas nėra jos gyvenimo tikslas - Viktorija yra pasiryžusi įgyti norimą specialybę bei ryžtingai siekti svajonių. Ne veltui būdama tokia jauna mergina turi... nepatikėsite – net 137 tūkst. sekėjų būrį ,,Instagram“ tinkle!

,,Instagram“ socialiniame tinkle gali pasigirti tokiu sekėjų būriu, apie kurį daugelis merginų tik svajoja. Ką darai, jog sekėjų gretos pildosi taip greitai?

Pripažinsiu, jog tokį didelį sekėjų ratą turiu dėl ilgų plaukų. Prieš metus pradėjau talpinti nuotraukas, vaizdo įrašus į ,,Instagram“ tinklą, sekėjų skaičius ėmė greitai augti. Įvairiausi mados tinklaraščiai talpina mano vaizdo įrašus savo platformoje, taip padidindami mano sekėjų skaičių.

Captured by @oceans_desire, necklace from @oceansdesireshop ❤️❤️

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Aug 9, 2017 at 3:09pm PDT

Turi įspūdingo grožio bei ilgio plaukus. Tai gamtos dovana ar atidžios plaukų priežiūros atspindys?

Manau, didelę reikšmę turi genai. Mano plaukai buvo ilgi bei stori ir tuomet, kai buvau jaunesnė. Nežinau, ar tai turi didelę įtaką jų dabartinei būsenai, tačiau nenaudoju karštų plaukų formavimo priemonių ir džiovintuvo. Nepatariu jų šukuoti šlapių ar drėgnų, nes plaukas tuo metu būna labai pažeidžiamas, trūkinėja, skilinėja. Galbūt jei būčiau jų netausojusi, alinuosi juos, jie būtų išsišakoję ir jau senokai reikalautų nukirpimo.

#lithuanian#girl#brunette#longhair#ponytail#superlonghair

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Aug 12, 2017 at 1:24pm PDT

Daugelis numano, jog ilgus plaukus prižiūrėti sudėtingiau nei trumpus. Ar nesusiduri su sunkumais, diskomfortu?

Dažnai girdžiu šį klausimą. Galiu patvirtinti, jog jokių sunkumų nepatiriu. Tikriausiai todėl, nes jie augo po truputį ir aš tiesiog įpratau. Žinoma, jei visą gyvenimą prižiūrėčiau trumpus plaukus ir vieną dieną atsirastų galimybė pabandyti pagyventi su plaukais iki kelių, tikriausiai išprotėčiau. Jų priežiūra tapo mano įpročiu, todėl tai nesukelia diskomforto.

Hey🙈 #porsche#lithuanian#girl#longhair#longhairdontcare#brunette#darkhair#superlonghair

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Aug 5, 2017 at 8:13am PDT

Ar sulauki komentarų (pagyrų, susižavėjimo šūksnių, nuostabos ir t..t) gatvėje dėl ilgų plaukų?

Dėmesio sulaukiu tikrai nemažai. Būna, jog žmonės tiesiog gatvėje sustabdo ir ima žarstyti komplimentus, klausinėja įvairių klausimų. Labai dažnai laiką leidžiu Vilniuje, kur gyventojų yra daugiau nei mano gimtajame miestelyje Biržuose. Ten dažnai net einant į parduotuvę ar nešant šiukšles sulaukiu dėmesio. Kai visa tai ima varginti , tiesiog susisuku į kuodą (šypsosi)

#longhair#hair#brunette#darkhair#lithuanian#girl#hairtutorial#hairvideo#hairclip#video#clip#hairvideos#haircolor#hairplay#hairdressing#haircut#naturalhaircolor#longhairdontcare#bundrop

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Jul 9, 2017 at 5:17am PDT

Turi puikią figūrą. Kaip išlaikai tobulas kūno formas?

Visi turime kur tobulėti ir visų skonis skirtingas, gal kieno nors kito akimis ideali figūra atrodo visai kitaip. Na, bet aš dėl savo figūros tikrai stengiuosi, sportuoju sporto salėje 4 – 5 kartus per savaitę, prisižiūriu mitybą. Tik negaliu persistengti auginant raumenis, kad neišlipčiau iš modelio darbui reikalingų apimčių.

#braid#longhair#superlonghair#longbraid#brunette#darkhair#lithuaniangirl

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Jul 5, 2017 at 9:58am PDT

Socialinio tinklo gerbėjai teigia, jog esi lyg du vandens lašai panaši į atlikėją Arianą Grande. Kokia yra tavo reakcija, kai išgirsti šį palyginimą?

Tai man didžiulis komplimentas, nes Ariana Grande mano akimis yra tobula. Balsu, deja, jai neprilygsiu, bet kuomet išgirstu, jog esu panaši į ją bent išvaizda, tuomet labai nudžiungu.

@kerotinhaircare ❤️❤️ #brunette#longhairdontcare#nicehair#lithuanian#girl

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Aug 11, 2017 at 1:21pm PDT

#lithuanian#girl#happy#brunette#darkhair#longhair

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Jul 2, 2017 at 9:27am PDT

Esi modelis. Ar tai – tavo svajonių veikla, o gal baigusi mokyklą ketini kibti į konkrečias studijas ar kokią nors kitą veiklą?

Modelio darbas nėra amžinas. Būtinai reikia įgyti išsilavinimą, jog vėliau galėčiau dirbti pastovų darbą. Dar tiksliai nežinau, kokią studijų kryptį pasirinksiu, nes sekasi tiek tikslieji, tiek humanitariniai mokslai. Manau, jog dar turiu nemažai laiko apsispręsti.

Photo by: @kreivashorizontas #photoshoot#modeling#brunette#lithuanian#girl

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Jul 15, 2017 at 1:41am PDT

Be abejonės, sulauki dėmesio iš vaikinų. Jei gali, atskleisk, kaip vaikinai rodo simpatijas bei dėmesį?

Dėmesio iš vaikinų tikrai sulaukiu. Socialiniuose tinkluose gaunu daugybę žinučių, komplimentų, pasiūlymų susitikti. Turiu vaikiną, o kai kažką myli, į kitus žiūrėti net nesinori. Mandagiai padėkoju, susitikti atsisakau, parašydama, jog esu užimta. Dažnai ir gyvai užkalbina vaikinai, sako komplimentus, kartais tiesiog prieina pagirti plaukų ar išvaizdos.

🙈❤️ #lithuanian#girl#happy#longhairdontcare#longhair#brunette#darkhair

A post shared by Viktorija Jukonytė (@vikituks) on Aug 7, 2017 at 8:51am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis