Miley Cyrus - išsišokelė, kuri nebus mylima (FOTO)

Kai 2013 m. išsiskyrė svajonių porele tituluojami dainininkė Miley Cyrus (23 m.) ir aktorius Liamas Hemsworthas (26 m.), daugelis tik ir laukė pasirodant kokių nors ženklų apie garsiųjų įsimylėjelių susitaikymą.

Rodos, prieš šių metų įsimylėjelių dieną Miley ir Liamas nutarė savo gerbėjams pažerti spėlionių. Daugelis jau dabar šventai tiki, jog Miley ir Liamas vėl yra pora ir gal net ketina... susituokti!

Jau yra aišku, jog buvusieji (ar esami!) įsimylėjeliai Naujus metus sutiko kartu, o Miley visai neseniai buvo užfiksuota ryte išeinanti iš Liamo namų.

Nors gerbėjai džiūgauja dėl vėl užgimusių įžymybių jausmų, kritiškesni teigia, jog vargu, ar Liamas rimtai žvelgia į jo ir Miley santykius.

Iš tiesų, išsiskyrusi su Liamu Miley tiesiog pasileido nuo grandinės. Kalbos apie jos biseksualumą, koncertai apsinuoginus, išsižioti verčiančios nuotraukos Instagrame, šokiruojantis elgesys, viešas marihuanos rūkymas - tai tik maža dalelė to, ką Miley pateikė pasauliui per pastaruosius tris metus.

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Būdama kartu su Liamu Miley buvo kur kas kuklesnė ir ramesnė. Žinoma, atlikėja teigia, jog toks skandalingas elgesys - jos sceninio įvaizdžio dalis, tačiau tai, jog po išsiskyrimo ji tapo tikra šelme, nėra abejonių.

Todėl daugelis spėlioja - ar sugebės Liamas pamiršti tokį savo amžinosios meilės elgesį? Kita vertus, galbūt Miley vėl pasiryžusi pokyčiams...

Miley ir Liamas kartu 2011 m.
Miley ir Liamas kartu 2011 m.
Vida Press

Vis dėlto 2012 m. Miley Liamo dovanotas sužadėtuvių žiedelis ant atlikėjos piršto simbolizuoja naujai užmegztus santykius. Tik ar ilgalaikius?

Strawstrawstrawstrawstrawberry

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 18, 2016 at 11:28am PST

Morning pee pee

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 18, 2016 at 7:13am PST

I look like a fucking strawberry. #looklikemyfuckingmomdressedmethisam #prettysureihadthissamelookat6

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Jan 18, 2016 at 7:07am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis