Merginų galia: tai išgirsti privalo kiekviena(KONKURSAS)

Pasityčiojus iš kitos turtingesne, gražesne ar protingesne netapsi,deja, dažna mergina tai pamiršta ir sugalvoja nuotaiką pasikelti pikta replika priešei, o kartais net ir draugei. Taip prasideda tikrų tikriausi merginų karai, apie kuriuos rašėme kovo mėnesio „Panelės“ numeryje.

Rašant šia tema ir kalbant su merginomis, kilo natūralus klausimas, nejaugi merginos negali sutarti gražiai? Nejaugi mes mokam tik gelti, o džiaugtis kitos sėkme jau nebe? O, jeigu nustotumėme pavydėti bei „heitinti“ ir pradėtumėm mokytis iš kitų? Ar kas nors pasikeistų? Mes manome, kad taip. Kad tai įrodytumėm pakvietėm kelias garsias Lietuvos merginas pasisakyti šia tema bei įkvėpti tave būti už merginas, o ne prieš jas.

Aktorė, „Panelės“ autorė, laidų vedėja, socialinių iniciatyvų kūrėja Beata Tiškevič:

Vlogerė ir „Panelės“ autorė Ieva Maslauskaitė-Chanelette:

Vieno iš trijų restoranų „Jurgis ir Drakonas“ šefė Rūta Augustinavičiūtė:

Aktorė, „Panelės“ autorė Aistė Diržiūtė:

Būk tas pokytis, kurį nori matyti pasaulyje ir nustok „heitinti“, nes tai bus pirmas žingsnis gražesnio rytojaus ir geresnės tavęs link.

KONKURSAS!

Apačioje esančiuose „Facebook“ komentaruose žymėk draugę ir laimėk sau ir jai dovanų. Vienai laimingai draugių porai dovanosime šaunius prizus: draugė gaus „See By Chloe“ kvepalus, o tu – madingus ALDO aukštakulnius! Tik nepamiršk parašyti savo batų dydžio. Juk jau tuoj prasidės batelių sezonas, tiesa?

Prizas, kurį gali laimėti sau ir savo draugei
Prizas, kurį gali laimėti sau ir savo draugei
Gamintojų nuotr.

Nugalėtojų porą skelbsime kovo 15 d. Sėkmės!

Konkursas baigėsi, nugalėtojų pora: Aidutė Za ir Indre Ta. Su nugalėtojomis susisieksime asmeniškai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis