Mergaičiukė iš „Juros periodo parko“ šiuo metu visai ne tokia (FOTO)

Prieš 23 metus, kai kompiuteriniai efektai dar nebuvo tokie ištobulinti kaip šiuo metu, mokslinės fantastikos filmas Juros periodo parkas, pasakojantis apie žmonių kovą su plėšriais dinozaurais, tapo tikra sensacija.

Režisieriaus Stiveno Spilbergo juosta tuoj pat sumušė visus populiarumo rekordus. Dar ir dabar šis filmas transluojamas daugelyje pasaulio televizijų, ne išimtis ir mūsų šalis.

Vienos iš pagrindinių herojų, šviesiaplaukės mergaitės vaidmenį atlikusiai akorei Arianai Richards tebuvo vos dvylika, kai ją užklupo žinomumo banga. Kadrą iš filmo, kuomet sustingusi iš baimės mergaitė žvelgia į artėjantį dinozaurą, pamena daugelis.

Ariana Richards
Ariana Richards
Vida Press

Mums pasidarė smalsu, o kur šiuo metu yra jaunoji aktorė? Sužinojome, kad aktorei šiuo metu trisdešimt septyneri. Ji - net trijuose universitetuose studijavusi moteris, kuri savo pašaukimą atrado toli gražu ne vaidyboje. Nors būdama šešiolikos Ariana nusifilmavo dar viename fantastiniame filme Virpesiai, vėliau nebesukūrė didesnių vaidmenų kine.

Šuo metu ji atsidavusi menui - aktorė tapo perspektyvia menininke ir atidarė savo paveikslų galeriją. Arianą retai kada galima išvysti viešumoje, mat ji šiuo metu gyvena viename Arizonos kaime ir įkvėpimo pagauta tapo.

Talentingoji Ariana taip pat yra be galo graži moteris, kurios žavesys bėgant metams nė kiek nesikeičia. Pažvelk į suaugusią filmo žvaigždę:

Ariana Richards (Lex Murphy en JP) pintado una obra maestra de Jurassic Park #jurassicworld #jurassicpark #jurassicworldspain #art #artwork #fanart #jurassicart #illustration #tyrannosaurusrex #tyrannosaurus #trex #islanublar #dinosaur #dinosaurus #velociraptor #trex #thelostworld #arianarichards #picture #paint

A photo posted by Jurassic World Spain (@jurassic_world_2015_spain) on Sep 6, 2016 at 4:25pm PDT

Happy 36th birthday Ariana Richards #arianarichards

A photo posted by Dan (@lordoflannister) on Sep 11, 2015 at 9:34am PDT

Happy 36th birthday to Ariana Richards! ❤ #happybirthday #arianarichards

A photo posted by John (@pittsburghfilmfreak) on Sep 11, 2015 at 4:58am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis