„Lietuvos balso“ vedėjos Agnės Juškėnaitės rudens patarimai (FOTO)

Atlikėjos, televizinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjos Agnės Juškėnaitės rudens savaitgalius užėmę koncertai, repeticijos ir filmavimai. Ne išimtis ir šis bauginimų, šiurpių vaiduoklių bei šventinių vakarėlių su raganomis kupinas Helovinas, kurį Agnė praleis ant scenos. Deja, šiemet jos šventinis vienaragio kostiumas liks kaboti spintoje. Šeštadieninėje „Pramogų receptų“ rubrikoje svečiuojasi ir rudeniniais patarimais su skaitytojomis dalinasi žodžio kišenėje neieškanti Agnė. Skanaus skaitymo ir brrr… baugios vaiduoklių šventės!

Kaip atrodo tavo tipinis savaitgalis vienu sakiniu?

Toks pats darbingas, kaip ir šiokiadienis.

Ar dažnai tenka savaitgaliais dirbti?

Savaitgaliais dažniausiai dirbu, tačiau retkarčiais atrandu laiko tokiems malonumams kaip kompiuteriniai žaidimai ar karaokė senamiesčio baruose.

Savaitgaliais esi labiau vyturys ar pelėda?

Jūs nematėte manęs piktos, kol nepamatėte, kaip rėkauju suvokusi, kad pramiegojau visą pusdienį. Tai reiškia, jog miegojau iki 11 val. Įprastai net savaitgaliais keliuosi apie 8 val. ryto.

Ar mėgsti savaitgaliais save palepinti? Kokiais būdais, maistu, miegu ar pramogomis?

Labai mėgstu lankytis per ilgą patirtį atrastuose restoranuose, kuriuose gauni pakankamai, be proto skaniai, ir… ne bulvinius blynus už 2 eurus!

Ar turi kokių tradicijų, ką valgyti savaitgalį? Tarkime, kiekvieną sekmadienį pietums gaminti lazaniją...

Gaminti aš mėgstu ir darau tai ne tik savaitgaliais, o dažniausiai tuomet, kai noriu valgyti. Kadangi gyvenu lofte, kurio pagrindiniai kambariai sujungti su virtuve, iš jos išeiti darosi ganėtinai sudėtinga. Aš – paprasta žemės mergaitė, mane galima pradžiuginti ir studentišku grilled cheese. O šiaip visada, kada tik galiu, gaminu ką nors iš azijos virtuvių. Jeigu nebijočiau nunuodyti draugų, turbūt ir vakarėlius šia tema rengčiau.

Kaip kuri savo stilių rudenį? Pasidalink patarimais!

Štai jums keli rudens patarimai pagal Agnę Juškėnaitę:

1. Lauke šalta, apsirenkite.
2. Kojų galite nedepiliuoti – šortų ir miniakų sezonas baigėsi.
3. Kožankes keičia šilti paltukai, galite sustorėti ir niekas nematys!
4. Pirštinės ir manikiūras – nesuderinami dalykai. Ar minėjau, kaip šalta?
5. Taupykite pinigus, nes atėjus šalčiams padidės ir skrandis, ir mokesčiai už šildymą.
6. Kiekvienoje Humanoje vis dar yra įdomesnių rūbų, nei jūsų zarose.
7. Jeigu labai pasiseks, galbūt dar rasite padivalkėse kažką, kas po metų bus naujausias mados klyksmas rudens tendencijose.

Ar mėgsti savaitgaliais žiūrėti filmus? Gal gali pasidalinti keletu pastarųjų, kurie labai patiko?

Jau daug metų niekas nepralenkia mano mėgstamiausiojo „Le bal“ (1983), režisierius Etoras Scola.

Ar savaitgaliais naudoji makiažą?

Nemanau, kad makiažas yra privaloma darbo dienos dalis. Makiažą naudoju tada, kai mano veidas nusprendžia, kad jam bloga nuotaika. Ir to makiažo pasirinkimas laviruoja tarp dviejų kategoriškumų: arba tai tėra tiesiog veido išlyginimas arba kažkas iššaukiančio ir ryškaus.

Ar mėgsti savaitgaliais sportuoti? O gal tai kaip tik poilsio nuo sporto dienos?

Aktyviai sportavau iki kol prieš pusantrų metų nesusilaužiau kojąos. Kai ji pagijo, jau buvau įsisukusi į viską, ką darau šiandien, tad laiko sportui taip ir nebeatradau. Bet aš pasitaisysiu, prižadu!

Kaip atsipalaiduoji? Kokios knygos ir serialai tau paliko didžiausią įspūdį?

Bent kelis kartus per savaitę, kai prieš miegą išsijungiu visus ryšius ir įsitaisau lovoje, žiūriu visus siaubo filmus iš eilės. Tad jei pradėčiau vardinti, bijau, jog vėliau likčiau atsakinga už ne vieną sutraumuotą jauną galvą…

Nuotr. Agnės Helovino įvaizdžiai

Šiandien vakare visas pasaulio jaunimas, pavirtęs vaiduokliais ir raganomis, išeis gąsdinti ir švęsti šiurpiausios metų šventės. Kokie tavo planai?

Man per šį Heloviną teks koncertuoti, nors iš anksto buvau pasirūpinusi šventiniu vienaragio kostiumu. Labai gaila, kad nepavyks juo pasipuošti… Na, o visiems šiandien planuojantiems švęsti galiu palinkėti bauginančiai gero Helovino!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis