Lieknos kojos - gražu? Taip negalvosite, kai pamatysite Cindy Crawford gražuolės dukrelės Kaios figūrą (FOTO)

Lieknų kojų bumas tebesitęsia. Daugelis jaunų merginų trokšta veidrodyje išvysti lieknas it smilgeles kojas. Ypač to geidžia šiltuose kraštuose, kuriose vasara tęsiasi visus metus, gyvenančios jaunosios damos.

Ne išimtis ir supermodelio Cindy Crawford dukrelė Kaia Gerber, kuri lieknėja ne dienomis, o valandomis. Po įtempto laikotarpio, dalyvavimo Paryžiaus bei Milano mados savaitėse, ji šiuo metu ilsisi Los Andžele, kuriame nejusti rudenėjančios žvarbos. Trumpučius šortukus kaip pagrindinį drabužių ansamblio akcentą besirenkanti mados pasaulio sensacija vadinama mergina atrodo įspūdingai - liekna, aukšta ir turinti nepaprasto grožio veido bei kūno odą. Tiesa, Kaios lieknumas jau neatrodo sveikas bei racionalus. Tik pažvelkite į Kaios kojas - jos atrodo tokios liesos, jog, rodos, perlūš per pusę it mediniai degtukai!

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Kaip žinia, Kaiai vos šešiolika ir jos moteriškumas dar tik formuojasi, tačiau šis faktas aplinkinių neramina. Daugelį tiesiog verčia kraupti Kaios išvaizda, mat iš prigimties liekna mergina vos prieš keturis mėnesius atrodė kur kas sveikesnė bei gyvesnė. Artimų Kaiai žmonių teigimu, paauglė dienos metu valgo vien mažai kalorijų turinčius produktus - salotas bei sriubas, o vakare leidžia sau pasimėgauti desertu su draugų kompanija, tačiau šis skanėstas nekompensuoja visos dienos kalorijų normos. Jei Kaia lieknės taip sparčiai ir toliau, po keletos mėnesių jaunojo modelio mamai Cindy neliks nieko kito, kaip mergaitę pristatyti valgymo specialistams, kurie sudarys šešiolikmetei tinkamą maisto programą.

Skaudžiausia, jog tai ne Helovyno kostiumas, menantis skeletą, o tikras, jaunas žmogus, kuriam gyvenime dar teks patirti tiek daug! Sveikatos, Kaia.

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Kaia Gerber
Kaia Gerber
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis