Leonardo Di Caprio renkasi vis jaunesnes? Naujajam jo flirto taikiniui neseniai sukako 18 m. (FOTO)

Rugsėjo mėnesį pasklidus kalboms apie aktoriaus Leonardo Di Caprio (43 m.) draugystę su modeliu Elizabeth Turner (25 m.), gana greitai kalbos nutilo. Pasirodo, Leonardo Elizabeth tebuvo vienadienė simpatija, kuri gana greitai dingo.

Jokių oficialių pristatymų, dalyvavimų pramogų pasaulio renginiuose ar bendrų šeimos vakarienių - daugeliui aišku, jog Leonardo šiuo metu ir vėl yra vienišas vilkas. Vienišas, bet ne vienas, mat garsusis aktorius kaip visuomet yra apsuptas merginų dėmesio, kurio jam nestigo niekuomet. Tiesa, Leonardo dažniausiai pats imasi iniciatyvos, kai kuri nors mergina jam krinta į akį.

Fotografai jau buvo užfiksavę Leonardo su jaunąją manekene Sarah Snyde, kuriai neseniai sukako aštuoniolika metų. Aktorius ir modelis kartu vakarieniavo viename Kalifornijos restorane su draugais ir paparacių teigimu, flirtavo. Tiesa, Sarah netipinė aštuoniolikmetė - nors mergina dar labai jaunutė, jos Instagram paskyra pilna nuotraukų, kuriuose modelis pozuoja labai atvirai. Kita vertus, Leondaro ir Sarah amžiaus skirtumas didžiulis, tad aktoriaus gerbėjai nenustoja priekaištavę, jog įžymybei derėtų susirasti brandesnę merginą, o ne tą, kuri tiktų aktoriui į dukras.

Yra žinoma, jog Sarah ir Leonardo dar ne kartą buvo susitikę bendrose susibūrimuose ir ten dalyvavusių žmonių teigimu, akivaizdžiai rodė vienas kitam dėmesį. Stinga informacijos, ar jaunasis modelis ir Oskaro nominantas buvo susitikę dviese, bet žinant Leonardo meilė jaunoms bei be galo gražioms manekenėms, galimi įvairūs variantai.

Net artimiausi Leonardo draugai teigia, jog aktoriui pagaliau vertėtų surimtėti ir nebesižvalgyti trumpalaikių romanų. Jis brandus vyras, kuriam, anot jų, šalia reikėtų išsilavinusios, nemenką gyvenimo patirtį turinčios merginos ar moters, o ne tos, kurios galvoje vien linksmybės. Kita vertus, vertėtų vadovautis teiginiu: negalima teisti. Vis dėlto pažvelgus į jaunutę merginą kyla klausimas, kodėl Sarah flirtuoja su vyresniais, o ne su bendraamžiais.

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Aug 3, 2017 at 6:39pm PDT

Love this 😍😍

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Aug 3, 2017 at 10:50am PDT

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Dec 31, 2016 at 8:57am PST

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Mar 27, 2016 at 12:43pm PDT

Casual type of day

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Oct 19, 2017 at 10:03am PDT

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Sep 14, 2017 at 1:05pm PDT

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Apr 20, 2017 at 2:14pm PDT

Sarah high demand

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Feb 22, 2017 at 9:08am PST

Livingggg for this place 😍😍

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on Sep 20, 2017 at 5:18am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis