Kylie Jenner išdavė būsimo vaikelio lytį! (FOTO)

Jei paskelbus žinią apie realybės šou žvaigždės Kylie Jenner tariamą kūdikio gimimą dar buvo abejonių, šiuo metu daugelis įsitikinę, jog mergina po septynerių - aštuonerių mėnesių rankose sūpuos mažylį. O vakar Kylie netiesioginiu būdu net pranešė apie vaikelio lytį!

Nors nemažai merginų bei moterų pasirenka gyventi nežinomybėje ir nugalėjusios smalsumą vaikelio lytį sužino tik jam gimus, Kylie, regis, ne tokia. Gerbėjai beveik įsitikinę, jog po vakar Snapchato tinkle paviešintos fotografijos, kurioje matyti, kaip Kylie rankose laiko Kylie Cosmetics rausvus bei mėlynus mobiliuosius dėklus ir klausia: „Kuris iš jų? Aš manau, jog mėlynas....“, aišku, jog būsimas vaikelis bus berniukas!

Mėlyna spalva jau nuo senų laikų buvo sietina su vyriškąją lytimi, o raudona bei rausva su moteriškąja. Žinoma, visiškai nesvarbu, tai bus mergaitė, ar berniukas, aišku, jog Kylie bei jos mylimasis Travis Scott lygiai taip pat mylės mažylį bei apsups jį dėmesiu, bet... berniukas! Įsivaizduok, kokiu mielas bei stilingas mažylis tuoj papildys Kardashianų šeimos ratą.

Travis Scott ir Kylie Jenner
Travis Scott ir Kylie Jenner
Vida Press

Tiesa, kol kas patvirtinimo, jog Kylie laukiasi sūnaus, teks palaukti, tačiau mįslingos socialinio tinklo žvaigždutės užuominos leidžia tai spręsti.

Jei praleidai pro akis, žvilgtelėk į Snapchate įkeltą nuotrauką štai ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis