Karolina Meschino kirto dirbtinumo megėjoms: „Merginos, ką jūs pasidarote su savo nuotraukomis?“

Šiais laikais technologijų pagalba merginos gali ne tik padailinti savo atvaizdą nuotraukose, bet ir visiškai jį transformuoti. Modelis Karolina Meschino šiuo atžvilgiu kritiška. Reaguodama į populiarėjantį nuotraukų dailinimą technologinėmis programomis, mergina pasidalino įrašu savo socialinio tinklo „Facebook“ sienoje.

„Na mielos merginos... jau praėjusiais metais rašiau postą apie tai, bet negaliu ramiai naršyti „Facebooke“ ir „Instagrame“ matydama tokias gražuoles. Panos, nejaugi jūs nematot, ką su savo nuotraukomis padarote? Ar jums tai gražu? Jaučiu pasimetusi, nes c`mon mes visos blurrinamės, tačiau kuo toliau, tuo labiau daugėja tokių vištų, kurios galvoja, kad „ai truputį pasitvarkysiu“, juk nepastebės niekas. Ir nusiblurrina veidą iki tokio lygio, jog nelieka net veido bruožų ir taip išsilieja veido oda jog, net kūdikėlių užpakaliukai neprilygsta tam lygumui (šypsosi)

Pasididina akis su visomis tomis makiažo programomis, užsideda netikras blakstienas, kurios akivaizdžiai matosi. Geriausia yra tai, kai merginos dar užsiima makiažo atlikimo veikla (nes kas antra mergina Lietuvoje yra makiažo meistrė) ir savo veidus bei klienčių veidus transformuoja programėlėmis ir dar sulaukia komplimentų. Aš tikrai nesuprantu, kodėl. Kodėl tai yra gražu, ar rimtai žmonės nepastebi, kai merginos taip išsidarko?

Tiesiog pas mus šiuo metu yra iškreiptas grožio kultas ir visos nori tapti tobulos, todėl virtualioje erdvėje bando iš savęs kažką išspausti bjaurodamos save programėlėmis, naudodamos jas be saiko ir peržengdamos ribas. Labai daug žinomų moterų ir merginų socialiniuose tinkluose pastebiu su taip palietais veidais, jos net juokinga. Visos mes koreguojamės nuotraukas, bet juk kas per daug, tas nesveika, tiesa?

Čia kalba eina ne apie nenatūralumą, esu pati pasikoregavusi nosį ir to neslepiu, pati aš ir mano draugės koreguojamės nuotraukas, reta kuri mergina dabar to nedaro, ar kokią raukšlytę, ar spuogelį, ar paakius nepastebimai pasikoreguoja, tačiau tikrai yra merginų, kurios persistengia, pasidaro nepanašios į žmogų. O liūdniausia, jog tai daro tos, kurios yra vizažistės ir kelia darbus į internetinę erdvę, todėl puikiai matyti, kokie jie netikri.

In looove with my new @foxylocks Clip in Hair Extensions! These are the Seamless Superior 22" Mocha Toffee Ombre ⭐️ use my code 'FoxyKarolina' for a cute gift at checkout😜💝 #foxylocks #extensions #clipin #inlove #hair #ombre #brunette #blonde #girl #pink #beanie #makeup #kyliejenner #karolinameschino

A photo posted by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on Oct 10, 2016 at 12:37pm PDT

Čia tik pastebėjimas - nieko nesistengiau įžeisti ar pažeminti“

Ką tu manai apie tokį Karolinos įrašą?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis