Karolina Meschino: „Džiaugiuosi, jog natūralumo tendencija grįžta į madą!“(FOTO)

Apie modelį, socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino girdime kone kasdien. Pasirodymas garsiame renginyje, įstabios suknelės demonstravimas, nauja šukuosena, nestandartinis makiažas... Ir viskas garsiajai Karolinai kuo puikiausiai tinka!

Spindinčia, saulės visus metus palytėta oda galinti pasigirti Karolina teigia, jog prižiūrėta oda - vienas svarbiausių merginos grožio elementų. Kaip ir žvilgūs plaukai, gardus kvapas bei sveikos kūno formos. Visgi labiausiai, anot Karolinos, merginą puošia vidinis pasitikėjimas ir žinojimas, ko ji verta.

Tokia yra ir Karolina - kad ir kaip daugelį žavėtų egzotiška Karolinos išvaizda, ji labiau keri charizma, iškalbingumu ir nesibaigiančia energija. Pasiteiravome Karolinos apie jos grožio rutiną - įdomu, ar keičiasi modelio veido bei kūno priežiūros ypatybės atėjus šiltajam sezonui?

Tavo oda spindinti, atrodo, jog tau niekuomet neteko susidurti su odos problemomis, pavyzdžiui, spuogeliais. Kaip ją prižiūri?

Džiaugiuosi, jog paauglystėje su akne neteko susidurti, nes lengvai, be problemų išgyvenau paauglystės laikotarpiu būdingas hormonų svyravimus. Galbūt vienintelė problema, su kuria susidurdavau, buvo ne pavieniai spuogeliai, o smulkūs bėrimai, kurie nebuvo neryškiai matomi, bet palietus buvo šiurkštūs. Kiek vėliau, atlikusi įvairius maisto netoleravimo testus sužinojau, jog tai gali būti organizmo reakcija į kokį nors maisto produktą.

Praeita vasara 💭💃🏽🌹 #throwback #summer #longhair #ombre #love #redlips #karolinameschino #goodvibes

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on May 20, 2017 at 8:23am PDT

Visuomet stengiuosi palaikyti savo odą švarią, gerai sudrėkintą. Kiekvieną vakarą kruopščiai nusivalau makiažą nepalikdama jokių makiažo likučių, šluostydama veidą niekada nenaudoju rankšluosčių, tik vienkartines kosmetines servetėles. Tai labai pagerino mano odos būklę. 3 - 4 metus visiškai nenaudoju rankšluosčio, nes jame kaupiasi daug bakterijų, kurios gali išprovokuoti spuogelius ar bėrimus. Šiltuoju sezonu visiškai nenaudoju maskuojamosios pudros, leidžiu odai kvėpuoti tam, jog nesikimštų poros, taip pat gausiai drėkinu odą.

Kada pirmą kartą pasidažei, atradai grožio pasaulį?

Jau vaikystėje labai mėgau pažaisti su kosmetika, nagus pradėjau lakuotis ankstyvame amžiuje, nes tuomet prasidėjo savęs ieškojimo metai. Buvo metas, kuomet tapau repere ir norėjau būti berniukiškesnė, tad makiažo man nereikėjo (šypsosi). 13 gyvenimo metais vėl atradau moteriškąją prigimtį ir pradėjau pirmuosius makiažo bandymus🌸

Kokius kvapus mėgsti? Jei gali, įvardink savo mėgstamiausius kvepalus

Be galo mėgstu visus saldžius kvapus! Užaugau su ESCADA, Victoria's Secret kvepalais. Esu išbandžiusi ir Justino Bieberio firminius Someday kvepalus - kad ir kaip juokingai skamba, niekuomet nesu gavusi tiek daug komplimentų dėl kvapo, kuomet kvėpindavausi šiais kvepalais, ypač iš vaikinų. Kai pasakydavau, kas čia per kvepalai, daugelis negalėdavo patikėti (šypsosi). Šiuo metu man labai patinka PRADA Candy, YSL Black Opium kvepalai, bet mėgstamiausi visad išliks Fragonard gamyklos iš Prancūzijos Provanso regiono parsivežti Perfume 'Un Baiser' kvepalai, kurie kvepia braškėmis.

🥝 #provence #france #love #summer2017 #happy #onlygoodvibes #karolinameschino

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on Jun 19, 2017 at 6:16am PDT

Daug laiko praleidi Italijoje. Ar skiriasi lietuvaičių grožio įpročiai nuo italių?

Labai! Iš tiesų regimas gana nemenkas pokytis. Milane merginos stilingos, tačiau jų stilingumas skiriasi nuo lietuvaičių. Mūsų šalies merginos labiau prioritetą teikia seksualumui, ryškesniam makiažui, nevengia demonstruoti krūtinės, o štai italės kur kas kuklesnės ir natūralesnės.

🐭 #girl #brunette #cute #style #Milano #Italy #goodvibes #karolinameschino

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on Apr 5, 2017 at 10:58am PDT

Daugelis žavisi tavo spindinčiais plaukais. Kaip juos puoselėji?

Turėjau ilgus plaukus, kuriuos tiesindavau kiekvieną kartą išsiplovusi galvą, nes šiaip mano plaukai banguoti, bet nusišviesinusi ombre technika po vienerių metų nusprendžiau susigrąžinti savo natūralią plaukų spalvą ir nusirėžiau savo ilgas kasas beveik iki pečių. Nuo tada pradėjau plaukams skirti daugiau dėmesio, niekada nenaudoju nei tiesintuvo, nei garbanojimo žnyplių, stengiuosi kuo rečiau plauti galvą, nes noriu atsiauginti ilgus, sveikus plaukus. Naudoju mėgstamą makadamijų aliejų ir galiu patvirtinti - jau praėjo beveik metai nuo paskutinio kirpimo, o mano plaukai kaip niekuomet sveiki, apimtis padidėjo beveik dvigubai! Jei užsimanau tiesių plaukų šukuosenos, tuomet plaukus išsifenuoju su plaukų džiovintuvu, naudodama ne itin karštą srovę.

🌈 #cute #sunny #milano #spring #happy #love #leather #jacket #brunette #karolinameschino #goodvibes

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on May 8, 2017 at 8:39am PDT

Ką manai apie merginas, kurios nenaudoja jokios kosmetikos?

Labai džiaugiuosi, kad tokių merginų dar yra, nes pati paskutiniuoju metu beveik nesidažau, nebent keliauju į kokį nors renginį ar yra proga pasipuošti. Džiugu, kad no make up grįžta į madą!🌸

So so so soooo haaaappyyyy🙃🌈🙏🏽✨ #nomakeup #fresh #onlygoodvibes

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on Jun 7, 2017 at 9:54am PDT

Koks tavo santykis su sportu – ar dažnai lankaisi sporto salėje?

Neneigsiu - vis prisižadu sau pradėti sportuoti, tačiau nueinu keletą kartų į sporto salę, o vėliau pati susigalvoju priežasčių ir dingsčių joje neatsidurti (šypsosi). Labai norisi ryškesnių raumenukų, atletiškesnio kūno. Žiemos sezonu kur kas lengviau sekasi sportuoti, vasarą, kuomet karšta, nesinori nė pagalvoti apie prakaitavimą sporto salėje. Tad vasaros metu labiau prižiūriu mitybą, stengiuosi kuo daugiau judėti dienos metu.

🍒 @toptobottom_official Photo by: @johnmise #red #toptobottom #karolinameschino #summer

A post shared by Karolina Meschino🇮🇹 (@karolinameschino) on Jun 25, 2017 at 7:36am PDT

Kaip manai, į kokią merginą, einančią gatve, labiausiai atkreipiamas dėmesys?

Manau, dėmesys sutelkiamas į merginą ar moterį, kuri pasitiki savimi, bet ne dėl to, jog ji atrodo patraukliai. Matyti šypseną veide, judesio laisvumą, komfortiškumą - štai kas labiausiai atkreipia dėmesį/ Puiku, kai mergina ar moteris nenori įtikti kitiems ir neieško žvilgsnių, kurie patvirtintų, jog ji gerai atrodo!🌸

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis