Karalienei Beyonce - 35! Iš kai kurių savo stiliaus pasirinkimų atlikėja juokiasi pati (FOTO)

Trisdešimt penktąjį gimtadienį švenčianti dainininkė Beyonce gali pasigirti ne vien šlovinga muzikine karjera. Šiandien ji glaudžia du svarbiausius gyvenimo žmones - mylimąjį Jay - Z ir dukrelę Blue Ivy.

Sėkminga karjera ir mylinčia šeima galinti didžiuotis atlikėja iki šiol yra viena labiausiai paparacių medžiojamų atlikėjų. Ir tikriausiai vienintelė muzikos karalienė, kurios reputacija nepriekaištinga - dainininkė per visą ilgą muzikinę karjerą išvengė skandalų, nes niekuomet nesiekė populiarumo pelnyti iššaukiančiu elgesiu.

Galbūt dėl to Beyonce visi taip myli? Yra dar tūkstantis priežasčių mylėti gimtadienio mergaitę, o dabar apžvelkime, kaip per metus keitėsi talentingosios atlikėjos įvaizdis.

Beyonce 2002 metais. Karjeros pradžioje Beyonce žvilgsnyje atsispindi nežinomybė bei smalsumas: kas laukia toliau? Tikriausiai jaunutė Beyonce nė nenumanė, koks šlovingas likimas ją pasitiks.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2003 metais. Jaunystė - kvailystė? Kažin, ar šiais rausvais akiniais Beyonce šiandien bepasipuoštų, todėl tai tegul belieka smagiu prisiminimu.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2004 metais. Tuo metu visos merginos plaukus bangavo smulkiomis garbanėlėmis, o antakiai labiau priminė siūlelius. Nuo mados neatsiliko ir Beyonce, kuri tuo metu sėkmingai koncertavo su merginų grupe Destiny`s Child.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2005 metais. Beyonce ne kartą yra pripažinusi - nebūtų šokio, nebūtų ir jos. Judesį dievinanti atlikėja nuo pat vaikystės lingavo į taktą. Gal tai jai padėjo išlaikyti nepakartojamas kūno linijas?

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2006 metais. Skaisti oda - Beyonce išvaizdos brangakmenis. Nors kasdien atlikėja maskuojamosios pudros beveik nenaudoja, per koncertinius turus jos veido oda padengiama storu makiažo sluoksniu. Todėl bent kelias dienas per savaitę odai ilsėtis būtina.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2007 metais. Regis, ir karalienės patiria grožio nesėkmių. Perskrudusi oda, tonos netinkančio makiažo, neskoninga apranga.... Laimei, visa tai jau praeityje.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2008 metais. Žavinga šypsena ir afro šukuosena daugelį metų buvo Beyonce atributas. Tiesa, daugelis spėja, ar tai iš tiesų natūralūs atlikėjos plaukai, o gal vis dėl to perukas?

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2009 metais. Tais metais prasidėjo Beyonce aukso amžius - atlikėjos solinė karjera šovė į viršų. Ji jai atnešė pasaulinį populiarumą ir milijonines pinigų sumas. Tiesa, vien sėkmės nepakako - Beyonce daug ir stipriai dirbo, jog pagaliau pasiektų tai, ko troško visą gyvenimą.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2010 metais. Single lady? Nors tuo metu išpopuliarėjo kultiniu tapęs Beyonce hitas Single Ladies (Put A Ring On It), jos širdį jau senokai buvo užkariavęs scenos partneris, atlikėjas Jay - Z, vėliau tapęs jos vyru. Tačiau niekas nepaneigs - ir būdama laisva, ir užimta, Beyonce visuomet buvo visų vaikinų svajone.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2011 metais. Sumoteriškėjusios Beyonce kūno formos žavėjo visus vyriškos lyties atstovus. Daugelis ir dabar Beyonce figūrą įvardina tobula - nors atlikėja toli gražu nėra manekeniškų kūno formų, jos gitaros pavidalo kūno linkių nemažai kas pavydi.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2012 metais. Beyonce tik atrodo pavargusi? Visko gali būti - atlikėja viename interviu prisipažino, jog dėl įtempto darbo grafiko kadaise miegodavo po kelias valandas, o mieguistumą malšindavo energetiniais gėrimais. O kur dar garsiosios citrinų sulčių dietos... Kaip atlikėjai, pasirinkusiai tokį gyvenimo būdą, pavyksta išlikti tokiai žaviai?

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2013 metais. Atlikėja - švytinti lyg ryto saulė, mat po krūtine nešioja savo pirmagimę Blue Ivy. Beyonce po gimdymo pripažins, jog tai buvo vienas gražiausių jos gyvenimo laikotarpių. Kada ateis aikas antrajam vaikeliui? Daugelis gerbėjų tik ir laukia akimirkos, kai Beyonce pasirodys su platesne suknele - juk tuomet bus galima spėti, ar dainininkė nesilaukia. Kol kas šeimos planuose to nėra...

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2015 metais. Tobula pora kadaise, o dabar laiminga šeima. Beyonce ir Jay - Z stebi krepšinio rungtynes ir atrodo be galo laimingi. Darni ir harmoninga jų sąjunga iki šiol daugeliui išlieka pavyzdžiu, kaip išlaikyti tvirtus ryšius.

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce 2016 metais. Tai bent mamytė! Sporto fanatikė Beyonce bėgant metams visai nesikeičia ir iki šiol išlieka grožio ikona. Atrodo, jog metams bėgant ji darosi vis nuostabesnė, tiesa?

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis