Kandūs gerbėjų komentarai: „Madonna, nebevaidinkite paauglės - jūs tokia nesate!“ (FOTO)

Ekscentriško būdo amžius nenugesins. Visuomet mėgusi traukti dėmesį, rengtis ryškiai ir nevengusi skandalų muzikos karalienė Madonna neketina sustoti, nors kitais metais minės 60 gimtadienį. Močiute savęs vadinti net neketinanti dainininkė propaguoja jaunatvišką įvaizdį ir nevengia stebinti toliau.

Odos jaunystę grąžinančios veido injekcijos, lūpų putlinimas, blakstienų priauginimas - tai tik maža dalis Madonnai atliekamų grožio procedūrų. Užkonservuoti jaunystę trokštanti atlikėja be galo šiuolaikiška - neapleidžia Instagram paskyros ir kasdien gerbėjus pradžiugina kadru iš fotosesijų ar repeticijų. Tiesa, tokiu savo elgesiu ji kai kuriuos verčia siusti - ar nereikėtų tokio amžiaus damai elgtis brandžiau ir kukliau? Tarsi dvidešimtmetė pozuojanti Madonna nevengia jaunimo dievinamos duck face veido mimikos, yra kuo puikiausiai įvaldžiusi Snapchato filtrus ir demonstruoja, jog dar turi parako rankos pirštą pridėdama prie lūpų. Nors apstu Madonną palaikančių komentarų, kone pusė jų - ganėtinai negatyvūs. Gerbėjams nepatinka tai, jog pop princesė elgiasi ne pagal savo amžių ir galėtų tapti moteriška dama, o ne amžiaus platybėse pasiklydusia būsima šešiasdešimtmete.

Kaip puiku, jog Madonnai aplinkinių nuomonė niekad nerūpėjo, mat kita, paskaičiusi komentarus, pakrauptų ir kaipmat nustotų demonstravusi jaunatviškumą. Ji visada išliks karaliene, nesvarbu, jog kažkas kėsinasi apdergti jos karūną!

Kiss 💋

A post shared by Madonna (@madonna) on Sep 4, 2017 at 4:38pm PDT

Goodbye ...........🙏🏻

A post shared by Madonna (@madonna) on Sep 4, 2017 at 4:40pm PDT

Me at 4 a.m.😳lol Eyes Wide Open @posonbs6

A post shared by Madonna (@madonna) on Jun 18, 2017 at 1:06am PDT

⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️🐶♥️⚽️♥️⚽️

A post shared by Madonna (@madonna) on Jun 3, 2017 at 12:28pm PDT

Almost There! 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on May 1, 2017 at 3:36pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis