Kadaise gražuoliu vadinto „Sekso ir miesto“ aktoriaus gatvėje nepažintum (FOTO)

Kultinio serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždės, nors serialui senai nustojus gyvuoti, vis dar neatsigina dėmesio. Pramogų pasaulio vakarėlyje išvydus gražuolio Smitho Jerrodo vaidmenį atlikusį aktorių Jasoną Lewisą daugelis susimąstė - ar tai iš tiesų tas pats žmogus?

Džiunglių karaliaus Mauglio įvaizdį propaguojantis aktorius šiuo metu labiau atsidavęs ne vaidybai, o kelionėms bei ekstremaliam sportui. Kadaise modeliu dirbęs ir visų merginų dėmesį kaustęs Jasonas šiuo metu nebeprimena to saldžiojo Smitho, kuris užkariavo pašėlusiosios Samantos širdį. Žinoma, didžiausią įtaką daro aktoriaus amžius - Jasonas praėjusiais metais šventė 45 m. gimtadienį.

Jasonas Lewisas
Jasonas Lewisas
Vida Press

Jasonas Lewisas
Jasonas Lewisas
Vida Press

Šeimos taip ir nesukūręs aktorius po filmavimosi serialuose bei filmuose savo energiją atidavė rašymui bei mokslų baigimui - kadangi vos baigęs mokyklą pradėjo vadinti kine, sustabdęs aktoriaus karjerą nusprendė įgyti išsilavinimą. Aktorius baigė kelis universitetus ir parašė veikalą apie organizacinių komandų valdymą. Neblogas pervesmas iš saldučio modelio, tiesa?

Tiesa, aktorius vis dar palaiko šiltus ryšius su serialo filmavimosi komanda ir mielai pasišnekučiuoja su aktoriais susitikęs viešuose renginiuose. Anot jo, vaidmuo Sekse ir mieste jam atvėrė kelius į žinomumą ir suteikė daugybę naudingų pažinčių.

Jasonas Lewisas
Jasonas Lewisas
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis