Jos nesuvaldys niekas - jaunoji Kate Moss sesutė leidžia sau viską (FOTO)

„Didžiausia pramogų pasaulio nutrūktgalvė“ - taip yra vadinama skandalingosios manekenės Kate Moss jaunesnioji sesutė Lottie Moss (19 m.). Modeliu dirbanti mergina keliauja po pasaulį ir mėgaujasi paparacių dėmesiu įvairiuose renginiuose.

Rodos, ką tik ją regėjome oficialiame labdaros renginyje Los Andžele, o štai kitą dieną ji žiba ant raudonojo Kanų kilimo. Kaip ir garsusis supermodelis, Lottie tiesiog dievina dėmesį ir teigia nuo jo įgaunanti energijos. Tiesa, žinomumas neretai kiša koją - mergina teigia praradusi kone visas mokyklos drauges dėl didelio užimtumo bei moteriškojo pavydo. Juk Lottie šiuo metu sekasi geriau nei bet kada anksčiau!

Daugybę užsakymų filmuotis bei fotografuotis reklamose gaunanti mergina savo banko sąskaitą pildo milžinišku greičiu. Žinomos sesers vardas, be abejonės, labai padeda jaunajai patrakelei, tik iš modelių pasaulio vadovų ji jau yra gavusi papeikimą. Ir viskas dėl Lottie meilės vakarėliams - kaip ir Kate ankstyvoje jaunystėje, mergina nevengia ošti iki paryčių, o jos mėgstamiausias gėrimas toli gražu nėra apelsinų sultys. Merginos nuo poreikio linksmintis toli gražu neatpratina jos naujoji meilė, realybės šou Made In Chealsea žvaigždė Alex Mytton. Porelė kartu lakosi vakarėliuose, kaitinasi saulėje ir mėgaujasi jaunomis dienomis.

Gal nereikėtų Lottie smerkti už meilę linksmybėms? Kol yra jauna, mergina daro, ką tik užsigeidžia ir neketina paisyti pamokslavimų. Pažvelk, kaip laisvalaikį leidžia garsioji Moss:

Leg looking weird @converse

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on Apr 18, 2017 at 5:48am PDT

Being sassy with @bulgariofficial wearing @redemptionofficial ✌🏼️

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on May 24, 2017 at 10:27am PDT

Xtra @chanelofficial @gcdswear

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on May 20, 2017 at 9:25am PDT

Post hair flip pose Coachella I MISS YOU Sunglasses - @chanelofficial

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on May 2, 2017 at 11:23pm PDT

Faux fur and legs

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on Mar 20, 2017 at 10:30am PDT

Sneak peak👀

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on Jun 5, 2016 at 4:06am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis