Jokio pagerėjimo: kraupus Angelinos Jolie liesumas pastebimas vis labiau (FOTO)

Neseniai žiniasklaidoje paskelbus faktą apie Angelinos Jolie svorį, kuris tesiekia 35 kilogramus, daugelis nustebo: ar tai nėra fikcija? Suaugusi moteris, turinti tirs biologinius ir tris įvaikintus vaikus, sveria tiek pat, kiek liauna dvylikametė paauglė.

Nors vasarą buvo skelbiama, jog Angelinos svoris vėl pasitaisė ir aktorė atrodo kur kas sveikesnė bei gyvybingesnė, šios kalbos nutilo pasirodžius naujausioms įžymybės nuotraukoms. Vakar Niujorke užfiksuota Angelina, nors ir bandė slėpti lieknumą po juodais, laisvais drabužiais, niekaip negebėjo nuslėpti dviejų kūno dalių - veido bei rankų.

Angelinos veidas atrodė kraupokai - išsišokę skruostikauliai bylojo, jog vargu, ar keletą dienų prieš fotografijos darymą aktorė ką nors valgė. Nors būdama tokio amžiaus moteris vardan savęs ir savo vaikų turėtų atidžiau pasirūpinti savimi, regis, ji vis dar vaikosi lieknumo madų arba paprasčiausiai niekaip neišsigydo rimtų valgymo sutrikimų. Angelinai artimi žmonės prašo pagalbos ir trokšta, jog susivieniję gerbėjai ir perdėtas žiniasklaidos dėmesys aktorės svoriui paskatintų žvaigždę imtis kardinalesnių gydymo priemonių.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Vida Press

Kraupiausiai, žinoma, atrodo Angelinos rankos, kurių išvaizdai paprasčiausiai trūksta žodžių. Perdėtai liesos, o pirštų kaulai rodosi aptraukti oda. Žinoma, liekno sudėjimo merginų bei moterų rankos visuomet atrodo kaulėtesnis, tačiau žinant menką Angelinos bendrą kūno svorį, tampa aišku, kodėl moters rankos atrodo ne kaip įprastos moteriškos lyties atstovės, o kaip skeleto. Tikrai labai, labai baisu. Įdomu, kaip jaučiasi pati Angelina? Išorinė būklė dažniausiai atspindi vidinę būseną, todėl gali būti, jog aktorė vėl jaučiasi perdėtai sumišusi ir vienintelis aspektas, kurį ji geba kontroliuoti, yra valgymas.

Angelinos Jolie rankos
Angelinos Jolie rankos
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis