Jennifer Lopez paauglystė: kokio svarbaus dalyko reikėjo atsisakyti vardan svajonės? (FOTO)

Atlikėja Jennifer Lopez, rodos, su metais tik gražėja. Kai kurie gerbėjai net juokauja, jog ji yra atradusi jaunystės eleksyrą, todėl visuomet atrodo jaunatviškai ir žavingai. O juk Jennifer jau 46 metai!

Sako, darbas žmogų puošia. Jennifer Lopez atveju šis pasakymas labai tinka. Gražuolė lotynų amerikietė jau nuo vaikystės aktyviai dalyvavo įvairiausiose veiklose. Būdama šešiolikos metų ji pirmą kartą debiutavo kino juostoje My Little Girl ir iš karto pelnė gerbėjų simpatijas.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Miela garbanė, turinti ne tik puikią išvaizdą, bet ir charizmą, patiko visiems. Vis dėlto ansktyvoje savo jaunystėje garbanėlės šypsena slėpė sunkumus. Būdama aštuoniolikos metų Jennifer buvo priversta miegoti šokių studijoje ant mažytės sofos, nes trumpam tapo... bename. Ji pati pasirinko pabėgti iš namų, mat jos mama Guadalupe Rodriguez prieštaravo merginos karjeros pasirinkimui.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Jos tėvai visai netroško, jog Jennifer susietų savo gyvenimą su pramogų pasauliu. Tėvų svajonė buvo išleisti merginą į koledžą, tačiau ji visomis išgalėmis tam priešinosi. Įstojusi į koledžią ji greitai jį metė. „Mokslai - ne man“ , - teigė Jennifer, mat jau ankstyvoje jaunystėje ji suvokė turinti daugybę talentų, kuriems koledžas nėra reikalingas.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Todėl Jennifer atsiskyrė nuo šeimos ir vykdė savo planus tapti pasaulinio lygio žvaigžde. Ir jai pavyko - po kelių mėnesių aktyvaus darbo ji buvo pakviesta vykti į šokių garsroles po Europą, o grįžusi Jennifer persikelė gyventi į Holivudą, kur ir prasidėjo jos šlovinga karjera.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Tiesa, dabar pati Jennifer pripažįsta, jog Holivudinis blizgesys iš pradžių jai buvo labai svetimas. Ji, paprasta mergina iš Bronkso rajono (New Yorko), atvykusi į intrigų ir turto siekimo kupiną pasaulį, jautėsi nesmagiai. Būtent todėl jos dainos Jenny From The Block žodžiuose sudėta tiek daug jos jausmų bei patirčių.

Nors Jennifer nebuvo ta, kuri paisė tėvų nuomonės ir gyveno pagal jų norus, šiuo metu daugelis jai galėtų pavydėti sėkmės. Ji - tvirta, principinga ir valinga moteris. Niekas nepaneigs, jog Jennfer atrodo tiesiog pritrenkiančiai, o kai kurių gerbėjų teigimu amžius tik suteikė jai daugiau žavesio!

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis