Jaunimo numylėtinės Bella Hadid ir Emily Ratajkowski - nepasisekė abiems, bet kuri kurią nukopijavo? (FOTO)

Ką tik prasidėjusiame Kanų kino festivalyje pirmos raudonuoju kilimu žengė jaunosios aktorės ir manekenės. Šį kartą ypatingo dėmesio sulaukė dvi puikiu stiliumi garsėjančios gražuolės - Bella Hadid ir Emily Ratajkowski.

Nors abi merginos atrodė dailiai, nei viena, nei kita neišvengė nesusipratimų. Daugelis pastebėjo, kad į Kanus atvykusios manekenės buvo kone identiškos. Jos vilkėjo ilgas žvilgaus šilko suknias, kurių siluetai išryškino liaunas figūras, o spalvos irgi mažai tesiskyrė. Akį patraukė ir masyvių kaklo papuošalų bei aukštakulnių panašumas. Greičiausiai tai tik atsitiktinumas. Bet ar Emily apranga tau neprimena dar šio to?..

Emily Ratajkowski, AP/Scanpix nuotr.

Bella Hadid, AP/Scanpix nuotr.

Įvertink bendrą Emily įvaizdį nuo-iki (suknelė, aksesuarai, šukuosena). O dabar atsimink vieną skandalingiausių suknelių, matytą Kanų kino festivalyje praėjusiais metais. Taip! Ją vilkėjo ne kas kitas, o ta pati Bella Hadid. Vos Emily pasirodė 2017 m. ceremonijoje, netruko pasklisti kalbos, kad ji nukopijavo 2016 m. pademonstruotą Bellos įvaizdį. E. Ratajkowski šilkinė suknelė, grakščios aukštakulnės basutės ir aukštai sukeltų plaukų šukuosena - akivaizdi skandalingojo Bellos įvaizdžio kopija.

Emily 2017 m. Kanų kino festivalyje, Bella - 2016 m., AP, Reuters/Scanpix nutor.

Reuters, SIPA/Scanpix nuotr.

Prieš metus vilkėdama šią suknelę Kanuose, Bella Hadid raudonavo dėl nuogybių. Vėjyje besiblaškanti nesutramdoma suknelė atidengė kiek per daug. Šįmet B. Hadid vėl nepavyko išvengti nesklandumų. Suknelės šleifas nuolat pynėsi po kojomis, už jo kibo batelių kulniukai, tad ir vėl buvo atidengta daugiau nei reikėtų. Kuklias Bellos kelnaites pamatė visi. Ups...

AFP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis