Jau aišku, kas turi gražiausią figūrą Holivude! Selenos moteriškumas tiesiog keri (FOTO)

Vakar pasklidusi už širdies griebianti žinia apie Selenos Gomez geriausios draugės pasiaukojimą tampant atlikėjos donore sumušė visus skaitomumo rekordus. Aktorė Pal Francia Raisa tapo tikra šiandienos heroje, juk ne kiekviena draugė pasiryžtų atiduoti gyvybiškai svarbų organą - inkstą!

Kol visi laurai bei liaupsės keliauja Pal Francios pusėn, Selena jau vaikšto Niujorko gatvėmis laiminga ir... be galo stilinga. Nors pastaraisiais mėnesiais Seleną stiliaus profesionalai kritikavo dėl, anot jų, pernelyg senamadiškų aprangos variantų, šį kartą ji sužibo paprastumu, rafinuotumu bei patrauklumu.

Šlapių garbanų efektas tik sustiprino stiprios ir savimi pasitikinčios įžymybės įvaizdį, o raudoni akcentai - lūpų dažai bei stilingasis bomberis gerbėjus bei fotografus tiesiog išvedė iš proto. Žinoma, didžiausią įspūdį darė tobula Selenos figūra - lieknas pilvukas bei atletiškos kojos, kurių grožį Selena atskleidė pasirinkdama ateinančio šaltojo sezono topą - odines kelnes.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Ne paslaptis, jog Selenos figūrą pasaulinė kūno formų komisija aptarinėja kone kiekvieną kartą, kai atlikėja pasirodo viešumoje. Regis, inksto perdavimo operacija sutirpdė Selenos kilogramus - ji atrodo lieknesnė nei anksčiau. Visgi į būrį įžymybių, kurios atrodo per liesos, Selena nestoja, mat jos kūno formos išlaikiusios moteriškumą bei proporcingumą. Sakykite, ką norite, bet tai tikrai viena gražiausių (jei ne gražiausia) figūrų Holivude! O, kad visos atrodytume taip klasiškai žingsniuodamos į susitikimą su drauge...

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis