Įžymybių INSTAGRAM: maivėsi ar žavėjo?(FOTO)

Instagram“ manija užvaldė ne tik paprastų žmonių, bet ir įžymybių gyvenimą. Juk jie, visai kaip ir mes, mėgsta pasidalinti savo prabangios vakarienės, naujų pirkinių, kelionių ir tiesiog savo atvaizdo nuotraukomis.

O kokiomis nuotraukomis šią savaitę savo gerbėjus džiugino, o gal gąsdino didžiausios Lietuvos ir pasaulio žvaigždės? Apžiūrėk ir išrink sau labiausiai patikusią!

Dainininkas Justinas Bieberis beveik kiekvieną savo žingsnį įamžina ir gerbėjams parodo. Štai pastaruoju metu jis „transliavo“ savo atnaujintą tatuiruočių „kolekciją“ bei „Calvin Klein“ apatinius, tačiau savaitės topine nuotrauka tapo jo keistos skaros debiutas. Naujojo stiliaus akcento atlikėjas nekomentavo, tačiau jam dedikavo net 2 „Instagram“ nuotraukas. O gal tikrai Justinas iš pagrindų keičia savo stilių?

O štai pati Selena Gomez šią savaitę pasidalino istoriniu kadru. Meniškoje nuotraukoje dainininkė - apsinuoginusi. Tai - pirmasis pikantiškas kadras Selenos karjeroje!

Negalime apsispręsti, kuri nuotrauka labiau verta patekti į įžymybių „Instagram“ top'ą: Taylor Swift tapybos sugebėjimai ar iki negalėjimo mielas nulėpausis jos katinas.

Lietuvos scenos gražuoliukas Gabrielius Vagelis taip pat neatsilieka nuo naujausių „Instagram“ madų ir pradžiugina gerbėjas reguliariai fotografuojamais „selfie“. Gabrieliui vieno kadro nebe gana - jis siekia įamžinti kiekvieną savo nuotaiką!

Televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė „Burberry“ parduotuvės atidaryme išbandė vakarėlio fotografės amatą. Įdomu, kaip jos darbą įvertino vienas garsiausių Lietuvos fotografų Rokas Darulis, taip pat dalyvavęs atidaryme? Iš šypsenų sprendžiame, kad nepavykusių kadrų nebuvo.

Geidžiamiausias Lietuvos modelis Tuen Simonas Pham šiuo metu vieši Singapūre ir džiaugiasi žavingos merginos draugija. Ar ši gražuolė jau spėjo užkariauti modelio širdį? „Instagram“ parodys...

Dainininkė Evelina Anusauskaitė - Young ištekėjusi netapo namie užsisėdėjusia žmonele, o išliko energinga ir pozityvumo nestokojančia mergina. Atlikėja pasidalino šmaikščiu kadru, kuriame ji ir vyras Adamas įamžinti besivažinėjantys amerikietiškaisiais kalneliais. Po nuotrauka Evelina pakomentavo: „Brangusis, aš noriu tų batų!“. Idomu, ar išsipildė atlikėjos noras?..

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis