Įsimylėjusi Lindsay Lohan demonstravo figūrą, kuriai nėra lygių (FOTO)

Tamsieji Lindsay Lohan laikai - praeityje. Iš narkotikių liūno ir nesibaigiančio teismų maratono išsivadavusi garsioji aktorė šiuo metu atrodo švytinti ir pagaliau atradusi vidinę ramybę.

Akivaizdu, jog tai lėmė naujai įsiplieskę jausmai rusų milijardieriaus sūnui Egorui Tarabasovui, kuris yra tariamas Lindsay sužadėtinis. Paparacių pora buvo užfiksuota leidžianti laiką egoztiškoje Mauricijaus saloje, kurioje įsimylėjeliai glėbesčiavosi ir net neketino slėpti savo jausmų.

Lindsay atrodė kaip niekad graži - stulbinančią figūrą susigrąžinusi atlikėja atrodė tarsi modelis. Atletiškas kūno formas aktorė pabrėžė stilingu, ryškiu maudymosi kostiumėliu. Žodžiu, tikra tropikų diva!

Atostogomis alsuojančias Lindsay nuotraukas rasi ČIA, ČIA, ČIA ir ČIA.

Puikiausiai čia tinka pasakymas po lietaus nušvinta saulė. Iš tiesų, ilgai kovojusi su priklausomybėmis ir gyvenimo nesėkmėmis (mergina pastaruoju metu labiau garsėjo ne savo vaidmenimis kine, o skandalingu gyvenimo būdu), Lindsay galiausiai įrodė pasauliui, jog gali gyventi ir kitaip.

Lindsay Lohan ir Egoras Tarabasovas
Lindsay Lohan ir Egoras Tarabasovas
Vida Press

Anot pačios Lindsay, meilė Egorui ją įkvėpė keistis tiek išore, tiek vidumi. Triukšmingus vakarėlius ji šiuo metu keičia į laiką sporto salėje. Ir tai gaima puikiai matyti, ar ne?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis