Interneto įdomybės: interneto svetainė, kuri kai kam sukels šoką

Kartais palikti vaikiną būna taip sunku, jog padaryti tai akis į akį atrodo neįmanoma užduotis. Juk matyti vaikino akyse nusivylimą, liūdesį, o gal net ašaras, gali būti nepakeliama!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Todėl viena Australijos svetainė siūlo puikią išeitį, nenorinčioms tiesiogiai vaikinui pasakyti atia atia. Svetainė pavadinimu Sorry Its Over išsiskyrimą su vaikinu gali padaryti lengvą ir neskausmingą. Žinoma, ne nemokamai. Internetinio išsiskyrimo kainos svyruoja nuo 5,50 dolerių iki nekuklių 90 dolerių.

Pigiausias variantas – tai paprasta tekstinė žinutė, kurią eks mylimąjam gali išsiųsti „išsiskyrimo proga“. O štai į brangiausią pasiūlymą įeina ne tik atsiprašymo laiškas, bet ir gardus maistas paliktajam bei... popierinės nosinaitės ašaroms šluostytis.

Įėjus į internetinę svetainę pasitinka už širdies griebiantys žodžiai: „Laisvę ateičiai, nes su praeitimi jau viskas baigta“. 

Jei šiuo metu nusprendei palikti savo vaikiną ir tau smalsu pasižvalgyti po tinklalapį, užeik čia. Gal net pasisemsi idėjų, kaip skyrybas paversti kur kas malonesnėmis vaikinui.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis