„Instagram“ tobulutė ne tokia jau tobula? Internautai išpeikė naujas Demi Rose nuotraukas (FOTO)

Po trumpo romano su buvusiu Kylie Jenner mylimuoju Tyga išgarsėjusi Instagram žvaigždė Demi Rose (22 m.) jau senokai laikoma grožio simboliu. Neretai pernelyg provokuojančiomis fotosesijomis populiarumą bandanti pelnyti Demi Majamio paplūdimyje šį kartą užfiksuota paprasta, trykštanti oprimizmu ir jaunatviškumu.

Fotosesiją vandenyje kiek vėliau apturėjusi Demi pirmiausia užsidėjo ryškią gelbėtojos liemenę, kuri vienai akimirkai pavertė ją atsakinga paplūdimio prižiūrėtoja. Jokių kičinių fotografavimosi pozų, išriestų kūno formų, vien natūralus įvaizdis ir nuotaikinga emocija.

Žymios merginos jau senokai susitaikė, jog nuo pavyduolių, deja, nepasislėpsi ir nepabėgsi. Demi nuotraukos buvo lydimos ne vien susižavėjimo - piktuoliai internautai teigė, jog magiškoji ir mistinio grožio laikoma Demi iš tiesų yra visiškai paprasta mergina, kuriai stinga... dailių kūno formų! Būtent toks Demi antigerbėjo komentaras sulaukė daugybės paspaudimų patinka. Interneto vartotojas komentavo, jog Demi nėra ko pūstis ir iškelti save į Instagram princeses, mat jos figūra toli gražu neprilygsta garsiausiems top modeliams. Iš tiesų, Demi neturi standartinės, modeliams būdingos 90 - 60 - 90 matmenis siekiančios figūros, ji kur kas žemiškesnė.

Demi Rose
Demi Rose
Vida Press

Demi Rose
Demi Rose
Vida Press

Apvalesni, moteriškesni klubai, sporto salėje nenudailintos rankos - būtent tokios kūno formos puošia Demi. Instagram žvaigždutė ne kartą keliuose interviu teigė, jog nėra didžiulė sporto klubų fanė, tad jai figūrą palaikyti padeda spartus vaikščiojimas ir aktyvi kasdieninė veikla. Ar ši mergina - per stambi, jog būtų galima ją laikyti grožio karaliene? Taip tegali manyti tik neišprusę ir su naujausiais grožio standartais nesusipažinę asmenys. Pilnesnės kūno formos jau senokai atėjo į madą ir yra vertinamos grožio industrijoje! Kam dar Demi figūra - tobula?

Demi Rose
Demi Rose
Vida Press

Demi Rose
Demi Rose
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis