Hiphopo duetas „Lilas ir Innomine“ pristato singlą „Kaip tau visgi tinka“

Vienas populiariausių šalies hiphopo duetų „Lilas ir Innomine“ pristato naują kūrinį „Kaip tau visgi tinka“. Daina yra iš naujausio grupės albumo „Leisk man šlykštėtis“. Kaip teigia grupės nariai, pagrindinė dainos žinutė akivaizdi, šviesi ir labai paprasta – kiek daug nuostabaus yra aplink mus.

„Galbūt žmonėms, kurie nėra susipažinę su mūsų kūryba, tai nuskambės keistai. Tačiau ši daina yra viena pozityviausių, kokią esame parašę per beveik dešimt grupės veiklos metų. Tarp tokių dainų kaip „Tyliai mirsiu šitam madingam vakarėly“ ar „Leisk man šlykštėtis“ ši yra praktiškai geros nuotaikos užtaisas“, – pasakoja dueto narys Konstantinas Kiveris-Lilas.

Nors daina „Kaip tau visgi tinka“ yra įrašyta 2017 metais, tačiau iki šiol ją galėjo išgirsti tik turintys grupės albumą. „Kūrinį „Kaip tau visgi tinka“ sugrojome viename iš koncertų. Jis nuskambėjo tikrai neblogai, tad nusprendėme pristatyti ir kaip singlą. Manome, kad vasaros koncertams daina tikrai tiks“, – sako kitas grupės narys Rolandas Venckys-Innomine.

Jau rugpjūčio 10 dieną „Lilas ir Innomine“ surengs koncertą Klaipėdoje. Klausytojai turės galimybę išgirsti ir naująjį grupės singlą. Šis koncertas bus didžiausias atlikėjų pasirodymas po atviru dangumi per visą grupės istoriją. Hiphopo duetas koncertuos kruizinių laivų terminalo teritorijoje esančiame elinge „Elingas.lt“.

Grupės nariai neslepia, kad Klaipėdos elingas juos užbūrė ir tikisi, kad žiūrovai taip pat pajaus šios vietos dvasią. „Elingas.lt“ – tai buvusi laivų statykla, kurioje likusios unikalios metalinės konstrukcijos. Elingą supa pramoninė, urbanistinė aplinka. Koncertą lydės ir įspūdingos vizualizacijos, be kurių nebeįsivaizduojami grupės koncertai. Jos dar labiau sustiprins unikalios vietos atmosferą.

„Tiek, kiek sugebame sugalvoti, padaryti ir įpirkti – viskas bus šiame koncerte. Užkursime rokenrolą“, – šypsosi K. Kiveris-Lilas. Įsigyti bilietus į didžiausią šios vasaros grupės koncertą galima puslapyje „bilietai.lt“. Bilietai brangs liepos 31 dieną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis