Helovino vakarui: 4 įvaizdžiai, kurie tau patiks (FOTO)

Helovino šventė jau lipa ant kulnų! Ar jau žinai, kuo būsi per šventę? Štai keturios baisios, bet labai žavios idėjos Helovino vakarui!

Spalio 23 d. vykiusiame seminare keturis Haloween'o įvaizdžius sukūrė Grimo Akademijos dėstytoja Jelena Permogorskaja. Seminaras buvo skirtas vizažo meistrių kvalifikacijos kėlimui ir įkvėpimui prieš Haloween'o vakarėlių grimus.

Jelena Permogorskaya, būdama sertifikuota specialiųjų efektų grimo dailininke šiais metais atsisakė pasikartojančio kaukolių ir atsitiktinių žaizdų piešimo veiduose ir pasirinko teminius personažus: "Ateivę", "Tikėjimą", "Aiškiaregę" ir "Demonę".

Demonė
Demonė
Organizatorių nuotr.

Ateivė
Ateivė
Organizatorių nuotr.

Personažiniai grimai Haloween'o metu yra tendencinis reiškinys. Įvairiose pasaulio šalyse garsūs grimo dailininkai kuria "niūriausios metų nakties" personažus, paremtus populiariausių kino filmo herojais, pasakų veikėjais, abstrakčiais reiškiniais ar sąvokomis.

Aiškiaregė
Aiškiaregė
Organizatorių nuotr.

Tikėjimas
Tikėjimas
Organizatorių nuotr.

Šių metų aktualija, paverčiant merginą ar moterį niūriu personažu, palikti pavojingą jos moteriškumą. Atsisakoma nemalonių ir neretai pasibjaurėjimą keliančių dirbtinų atvirų žaizdų ir sumušimų. Haloween'o nakties grimas paverčia merginą nors ir baisia, bet visgi gražia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis