Grožio parodoje „Pelenė“ PANELĖS komanda mokys fotografavimosi subtilybių

Ateinantį savaitgalį, balandžio 7 - 9 d. parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks pagrindinis metų grožio industrijos renginys – tarptautinė paroda „Pelenė 2017“. Grožio mylėtojos į parodą rinksis norėdamos išvysti pristatomas karščiausios grožio tendencijas, madingiausius kirpimaus, dažymus, nagų lakavimo technikas bei pasigerėti aksesuarų gamintojų bei juvelyrų darbais.

„Pelenėje 2017“ tradiciškai bus renkami geriausi kirpėjai ir vizažistai, meistriškiausi antakių ir blakstienų specialistai. Šalia plaukų, nagų ir blakstienų specialistų savo jėgas išbandys ir jaunieji kosmetologai. Vyks atviras Lietuvos kosmetikų ir kosmetologų konkursas, kuriame dalyvaus geriausi baigiamųjų kursų studentai.Parodos lankytojus džiugins ne tik grožio meistrai ir subtilų meną ant moters kūno kuriantys specialistai, bet ir rekordai. „Pelenės 2017“ scenoje bus galima išvysti iš plaukų pluošto sukurtą suknelę su ilgiausia vilktimi!

Mokys fotografavimo meno

PANELĖ - prisiekusi grožio, estetikos bei stiliaus mylėtoja, todėl mūsų komandą be abejonės galėsi išvysti didžiausioje grožio parodoje Lietuvoje. Rengiame jums ypatingą staigmeną - atėjusi į parodą galėsi ne tik išvysti daugybę pramogų, išbandyti naujausias grožio priemones, bet ir sudalyvauti COSMO dienoje, kuri vyks balandžio 9 d., sekmadienį. COSMO dienos viešnia - grožio salono „Studio M“ įkūrėja Milita Daikerytė. Vizažo meistrė kartu su savo komanda ne tik patars, bet ir parodys, kaip susikurti patrauklų įvaizdį, kuris ir gatvėje, ir asmenukėje atrodytų tobulai.

Milita Daikerytė
Milita Daikerytė
Asmeninis archyvas

PANELĖ savo ruožtu prisidės prie Militos komandos ir jaunajai vizažistei pasakojant apie makiažo subtilybes fotografuojantis, kvies į diskusiją. Renginyje dalyvaus "Fotogenijų" fotografė Simona Bekupė, kuri atskleis fotografavimosi gudrybes ir patars, kaip pasidaryti tobulą asmenukę. Kažin, ar rastume šiuolaikinę merginą, netrokštančią sužinoti tobulo selfio paslapties!

PANELĖS stilistė Miglė Kazėnaitė patars, kaip kadre atrodyti stilingiausiai bei kokių aprangos klaidų vengti, jog nuotraukoje atrodytume nepriekaištingai. Miglė taip pat patars, kokius aprangos variantus rinktis norinčioms išsiskirti ir kaip sužibėti fotografuojantis asmenukei. Diskusijai vadovaus PANELĖS vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė, kuri patars, kokias technines subtilybes būtina žinoti, norint pasidaryti puikią asmenukę.

Negalinčioms dalyvauti diskusijoje nusiminti nevalia, nes renginys bus tiesiogiai transliuojamas PANELĖS Facebook kanalu!

Kaip, kur kada?

Pasižymėk šią datą - balandžio 7 d., parodų ir kongresų centras „Litexpo“, 5.1 konferencijų salė,

13.15 h. Nekantraujame ir laukiame!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis